Πανιώνιος - ΠΑΟΚ Live Streaming 19/12/2019

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ Live Streaming 19/12/2019

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύνρη για τη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Με τον… ορεξάτο Άκπομ να επιστρέφει στο βασικό σχήμα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Βασικός και ο Πέλκας, χαμός για μια θέση στη μεσαία γραμμή.

Με… προσοχή για να αποφύγει στραβοπάτημα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, για το ματς της 15ης αγωνιστικής.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του στη δυσκολία που αναμένεται να έχει το συγκεκριμένο ματς, με δεδομένο το πρόσφατο στραβοπάτημα του Ολυμπιακού κόντρα στους κυανέρυθρους.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πορτογάλος αναμένεται να επαναφέρει τον Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης, που έχει δείξει να βρίσκεται σε φόρμα, αφήνοντας στον πάγκο τον Σφιντέρσκι. Στο βασικό σχήμα αναμένεται να διατηρηθεί και ο Πέλκας, ενώ για τη θέση στα αριστερά της επίθεσης «παίζουν» Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί.

Συνοπτικά, το πιθανότερο βασικό σχήμα για τον ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ζίβκοβιτς – Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης- Λημνιός, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια – Πέλκας- Άκπομ.

Στο «κάδρο» του ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς

Ελεύθερος αναμένεται να μείνει σε λίγο καιρό ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του με την Αλ Ιτιχάντ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία, ο Σέρβος επιθετικός αναμένεται να τερματίσει εντός των προσεχών ημερών το συμβόλαιο με την ομάδα του και παράλληλα να «χάσει» τα 6 εκατ. ευρώ που αμείβεται ετησίως.

Ο 29χρονος στράικερ φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις στους μισθούς, παρά τις διαβεβαιώσεις που υπάρχουν, και τώρα θα ψάξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Πρίγιοβιτς διατηρεί ακόμα και σήμερα καλές σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη και δεν αποκλείεται από τη στιγμή που θα μείνει ελεύθερος να γίνει κουβέντα για την επιστροφή του στην Τούμπα.

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ Live Streaming  | Λινκς για το παιχνίδι…

https://tv.paokfc.gr/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News