Πανιώνιος - Άρης Live Streaming

Πανιώνιος - Άρης Live Streaming

Πανιώνιος – Άρης Live Streaming: Το «3 στα 3» μετά την έλευση του Μίκαελ Ένινγκ θέλει να πετύχει σήμερα ο Άρης, ο οποίος φιλοξενείται από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πανιώνιος – Άρης Live Streaming: Με το… δεξί έχει ξεκινήσει τη θητεία του στον πάγκο του Άρη ο Μίκαελ Ένινγκ.

Μετά την έλευση του Γερμανού τεχνικού, οι Θεσσαλονικείς έχουν δύο νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλουν να παραμείνουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Αποψινός αντίπαλος των «κιτρίνων» ο Πανιώνιος, τον οποίο αντιμετωπίζουν στη Νέα Σμύρνη για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το σημερινό παιχνίδι στην Πλατεία μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη νίκη για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τρίτο της σεζόν.

Οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν ξανά με 4-2-3-1. Ο Έμαν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ μπροστά του θα παίξουν οι Σούντγκρεν, Ροζ, Βέλεθ και Κόρχουτ. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Ματίγια και ο Σάσα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ιντέγε.

Την τριπλέτα πίσω από τον Αφρικανό φορ θα αποτελέσουν οι Ντιγκινί, Φετφατζίδης και Γκάμα, οι οποίοι θα αλλάζουν διαρκώς θέσεις κατά τη διάρκεια του ματς.

Links…

Με αναζήτηση στο https://www.google.gr panionios aris live streaming

ή http://la8osapofash.com/index/live_today/0-12

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News