Παναθηναϊκός - Ζενίτ ώρα: Να βγάλει αντίδραση - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Ζενίτ ώρα: Να βγάλει αντίδραση - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Ζενίτ ώρα: Και τώρα η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος υποδέχεται τη ρωσική ομάδα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Ώρα έναρξης στις 21.30.

Οι πράσινοι κυριολεκτικά «και τώρα τρέχουν», μετά τις δύο διαδοχικές εκτός έδρας ήττες από τη Βαλένθια και τον Ερυθρό Αστέρα.

Η έλλειψη συγκέντρωσης, ειδικά στα κρίσιμα σημεία και των δύο αγώνων, έφεραν ήττες για το τριφύλλι, οπότε η αποψινή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βγει η αντίδραση που θέλει η ομάδα του Ρικ Πιτίνο.

Παναθηναϊκός – Ζενίτ ώρα: Οι διαιτητές

Οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία) και Μικέλε Ρόσι (Ιταλία) ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα να διευθύνουν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ζενίτ στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή.

Ο πρώτος ήταν φέτος στη νίκη επί της Εφές στο ΟΑΚΑ (86-70), ενώ οι δύο άλλοι δεν έχουν «σφυρίξει» φέτος παιχνίδι των πράσινων.

Τόμας: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Ζενίτ»

Ως μία ευκαιρία να ανακάμψει ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, βλέπει ο Ντεσόν Τόμας την αναμέτρηση με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Κάθε άλλο παρά εύκολη θεωρεί ο Ντεσόν Τόμας την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με τον Αμερικανό φόργουορντ να τονίζει πως το ματς αυτό είναι μία καλή ευκαιρία για ανάκαμψη, μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντεσόν Τόμας:

«Παίξαμε άμυνα για τρία δεκάλεπτα, έπρεπε να παίξουμε άμυνα για όλο το παιχνίδι. Πήγαμε καλά σε αυτό το κομμάτι Αυτό που μας πλήγωσε ήταν πως έβαλαν σουτ υπό πίεση και εκτέλεσαν καλά στα τελευταία 6 λεπτά. Στο τέλος πήραν τον έλεγχο του αγώνα.

Είναι ευκαιρία να ανακάμψουμε. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Ζενίτ, είναι ομάδα που παίζει σκληρά. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε την άμυνα που παίξαμε, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι τη φορά.

Υπάρχει περισσότερη πίεση στην έδρα μας. Όλοι περιμένουν να κερδίσουμε, έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Εκτός έδρας είναι θέμα σκληράδας και εύστοχων σουτ. Νιώθουμε καλά στο ΟΑΚΑ. Περιμένουμε ο κόσμος να φωνάξει για εμάς και να γινόμαστε ενωμένοι. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News