Παναθηναϊκός - Ζενίτ: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - Ζενίτ: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός – Ζενίτ κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί το βράδυ στο ΟΑΚΑ τη Ζενίτ και πρέπει να βρει τρόπο να επανέλθει στις νίκες.

Το τριφύλλι μετά τις δύο… back 2 back ήττες σε Βαλένθια και Βελιγράδι, δεν έχει πολλά περιθώρια και μια ακόμη ήττα, ειδικά εντός έδρας, θα το βάλει σε περιπέτειες ακόμη και για την πρόκριση.

Οι πράσινοι στο Βελιγράδι, έκαναν τα πάντα καλά αμυντικά, ωστόσο επιθετικά κόλλησαν, ειδικά στα τελευταία λεπτά.

Πιτίνο: «Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε»

Στο δύσκολο κομμάτι της σεζόν μπαίνει ο Παναθηναϊκός και ο Ρικ Πιτίνο περιμένει από την ομάδα του να παίξει το καλύτερο μπάσκετ που μπορεί, σύμφωνα με όσα δήλωσε ενόψει του ματς με τη Ζενίτ.

Εντυπωσιασμένος με την άμυνα του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν ο Ρικ Πιτίνο, όπως δήλωσε ενόψει του αγώνα με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο πολύπειρος προπονητής τόνισε πως τώρα ξεκινάει το δύσκολο κομμάτι της σεζόν για τους «πράσινους» και πως θα πρέπει να παίξουν το καλύτερο μπάσκετ, στα παιχνίδια που ακολουθούν.

«Παίξαμε την καλύτερη άμυνα της σεζόν. Ο Παπαπέτρου ήταν εξαιρετικός στο πρώτο μέρος, όμως τον χάσαμε λόγω προβλήματος στη συνέχεια, ενώ χάσαμε και τον Τζόνσον με φάουλ. Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Είχαμε κακές επιλογές στο σουτ και κερδίζαμε με δέκα πόντους, έξι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Θα ήταν διαφορετικά αν είχαμε τον Παπαπέτρου. Εντυπωσιάστηκα με την άμυνα και την εμφάνισή μας χθες, ειδικά μετά την ήττα από την Βαλένθια. Ήταν κακές οι επιλογές μας στα σουτ», δήλωσε αρχικά ο Ρικ Πιτίνο.

Παναθηναϊκός – Ζενίτ κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του «τριφυλλιού»: «Χάσαμε δύο σερί εκτός έδρας ματς, τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Τώρα απομένουν έντεκα παιχνίδια, εκ των οποίων τα έξι είναι απέναντι στις καλύτερες ομάδες βαθμολογικά της διοργάνωσης. Τώρα θα μπούμε στο πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν. Η κατάσταση δεν αφορά τα playoffs, αν θα προκριθούμε δηλαδή εκεί. Πρέπει να παίξουμε σε αυτά τα ματς το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε. Πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να νιώθουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε στο Final 4».

Για το ματς με τη Ζενίτ: «Παίζουν εξαιρετικά εκτός έδρας. Μετρούν 19 ασίστ ανά ματς, ξέρουν να πασάρουν, είναι μία ομάδα δυνατή στο phsyical κομμάτι, παίζουν ζώνη. Πρέπει να εκτελούμε το πλάνο μας και να είμαστε αυτοί που πρέπει στα τελευταία λεπτά».

Το παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21.30 θα μεταδοθεί από το Novasports 1

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News