Παναθηναϊκός - Βαλένθια: Με την...αύρα του Πιτίνο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου ώρα: Τέρμα τα αστεία - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Βαλένθια ώρα: Την Βαλένθια αντιμετωπίζει σήμερα ο Παναθηναϊκός (21.30) για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Παναθηναϊκός – Βαλένθια ώρα: Οι “πράσινοι” θέλουν να αφήσουν πίσω τους το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να κάνουν σερί, με αφετηρία το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Εφές.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ερωτηματικό παραμένει αν ο Μπράουν πάρει λεπτά συμμετοχής σήμερα (πλέον δεν παίζει στην Α1, τη θέση του πήρε ο Μπέντιλ) ή αν ακόμη μείνει και εκτός δωδεκάδας.

Σε αυτό το παιχνίδι θα βραβευτεί ο Ρικ Πιτίνο.

Ο Παναθηναϊκός θα βραβεύσει τον Ρικ Πιτίνο, που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με τη Βαλένθια (8/11, 21:30).

Ο Αμερικανός τεχνικός γύρισε στην Ελλάδα για να συζητήσει με την ΕΟΚ και να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής Ομάδας.

Μάλιστα, ο ίδιος προλόγισε την επιστροφή του και στο ΟΑΚΑ, στο οποίο θα βρεθεί ως θεατής, για να παρακολουθήσει το ματς του Παναθηναϊκού με την ισπανική ομάδα για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, λοιπόν, ανακοίνωσαν πως θα βραβεύσουν τον προπονητή – θρύλο του κολεγιακού μπάσκετ για την προσφορά του στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Τζίμερ Φριντέτ σε δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού τόνισε πως οι “πράσινοι” πρέπει να προστατέψουν την έδρα τους.

Αναλυτικά:

Η Βαλένθια έχει πολύ καλούς παίκτες, καλούς σκόρερ, που παίζουν όμως και σκληρή άμυνα. Εμείς πρέπει να βγάλουμε τα συστήματά μας, να βρούμε τους ελεύθερους συμπαίκτες μας και γενικά να παίξουμε σαν ομάδα».

Σχετικά με το αν παρατηρεί διαφορές στην απόδοση της ομάδας εντός κι εκτός έδρας: «Παίζουμε παρόμοια. Έχουμε ήδη μία νίκη εκτός έδρας κι αφήσαμε μία να μας γλιστρήσει. Δε νομίζω ότι παίζουμε άσχημα εκτός έδρας. Πρέπει πάντα όμως να προστατεύουμε την έδρα μας και ελπίζω αυτό να το κάνουμε και την Παρασκευή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News