Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας ώρα: Ξεχάστε τον γαύρο και προκριθείτε - Τι ώρα παίζει ο ΠΑΟ

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας ώρα: Ξεχάστε τον γαύρο και προκριθείτε - Τι ώρα παίζει ο ΠΑΟ

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας ώρα: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ (21:00, Newspao.gr, Novasports 2 HD) και θέλει μονάχα τη νίκη για να προκριθεί στη φάση των «8» της Ευρωλίγκα.

Το «τριφύλλι» καλείται να ξεχάσει τη… ζούγκλα του ΣΕΦ και την απρόσμενη ήττα από τον Ολυμπιακό λόγω της αστοχίας του (1/20 τρίποντα) και να αφοσιωθεί στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στους Ρώσους.

Στην πραγματικότητα, δεν έχασε κάτι βαθμολογικά από την ήττα στο Φάληρο και κρατάει την κατάσταση στα χέρια του παρά τα δύσκολα ματς που ακολουθούν κόντρα σε Φενέρ και πιο μετά με την Εφές στην Τουρκία.

Ο Ρικ Πιτίνο τόνισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter πως οι πράσινοι πρέπει να παίξουν σαν Σπαρτιάτες, ώστε να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση στους «8» και να έχουν στη συνέχεια το καλύτερο δυνατό αντάμωμα.

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας ώρα | Εκτός ο Παππάς

Ο Αμερικανός «Hall of Famer» θα κρατήσει για ακόμη μια φορά εκτός αποστολής τον Νίκο Παππά, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε και στο ντέρμπι των αιωνίων.

Από την άλλη πλευρά, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα και θέλει το «διπλό», ώστε να έρθει σε ξεκάθαρη θέση ισχύος απέναντι στη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Το αξιοσημείωτο στον επικείμενο αγώνα είναι πως ο Πιτίνο είναι στο 3-0 απέναντι στον Ιτούδη και την ΤΣΣΚΑ με μάλιστα δύο νίκες επί ρωσικού εδάφους. Αναμφίβολα προσωπικότητα στο παρκέ θα είναι ο λατρεμένος της πράσινης εξέδρας, Μάικ Τζέιμς.

Στη σημαντικότητα του παιχνιδιού στάθηκε και ο Ουέσλει Τζόνσον σε δηλώσεις του μετά το ΣΕΦ:

«Έβαλε αρκετά δύσκολα σουτ ο Ολυμπιακός. Κατάφεραν να σουτάρουν με καλά ποσοστά από την περιφέρεια και αυτό μας σκότωσε. Ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό. Χάσαμε κάποια αμυντικά ριμπάουντ στην τέταρτη περίοδο και ενώ για τρεις περιόδους δεν είχαμε χάσει ριμπάουντ και αυτό μας έκοψε τον ρυθμό.

Σε ένα παιχνίδι με μεγάλη αντιπαλότητα όπως αυτό πρέπει να μαθαίνυομε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι. Ακολουθεί το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Για την ψυχολογία μας θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Αν δείτε τα περισσότερα σουτ έγιναν στο τέλος του χρόνου λόγω της πίεσης στην άμυνα. Έπρεπε να γυρίσουμε καλύτερα τη μπάλα και να βρούμε καλύτερες προϋποθέσεις για τα σουτ.

Οι πιθανότητες να βρούμε μια καλή θέση στα πλέι οφ μείώνεται, αλλά η μοίρα είναι να παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα και αυτό θα κάνουμε»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News