Παναθηναϊκός - ΤΣΚΚΑ Μόσχας Live Streaming | Panathinaikos - CSKA Moscow 5-3-2020

Παναθηναϊκός - ΤΣΚΚΑ Μόσχας Live Streaming Ζωντανά | Panathinaikos - CSKA Moscow 5-3-2020

Παναθηναϊκός – ΤΣΚΚΑ Μόσχας Live Streaming: O Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη απόψε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ για να νιώσει πιο άνετα σε θέση playoffs.

Με πέντε ήττες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός (14-13) έχει βάλει σε κίνδυνο την εξασφάλιση της έκτης θέσης της κατάταξης (σ.σ. βρίσκεται σε απόσταση μίας νίκης η Φενερμπαχτσέ), ενώ σε περίπτωση ενός εντός έδρας… στραβοπατήματος θέτει στον αέρα ακόμα και την πρόκρισή του στα πλέι οφ.

Οι «πράσινοι», οι οποίοι προέρχονται από τρεις διαδοχικές αποτυχίες και τελευταία αυτή στο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων», κλείνουν τη… διαβολοβδομάδα στο «σπίτι» τους, απέναντι στην επικίνδυνη ΤΣΣΚΑ Μόσχας (5/3, 21:00, Novasports 2HD), του Δημήτρη Ιτούδη, για την 28η αγωνιστική.

Η αναμέτρηση έχει πάρει χαρακτήρα «τελικού» για τους «πράσινους», οι οποίοι δεν έχουν άλλο στόχο από το «2 στα 2» τη φετινή σεζόν (στον πρώτο αγώνα στο Sports Palace Yantarny είχαν νικήσει με 106-102 στην παράταση με κορυφαίο τον Νικ Καλάθη με 22π.) απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Links για Παναθηναϊκός – ΤΣΚΚΑ Μόσχας Live Streaming

Το έργο των «πράσινων» μόνο εύκολο δεν κρίνεται, καθώς οι Ρώσοι (18-9, 5η θέση) «καίγονται» για ένα πολύτιμο «διπλό», προκειμένου να παραμείνουν στο «κυνήγι» της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της τέταρτης θέσης, που δίνει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, με εξαίρεση αυτή του Νίκου Παππά (σ.σ. εκτός με απόφαση του έμπειρου τεχνικού), ενώ τα στοιχεία που καλείται να βγάλει στο παρκέ για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα είναι αυτά που του έλειψαν στο ΣΕΦ: άμυνα, ευστοχία από τα 6.75 και διάρκεια στο παιχνίδι του.

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί Φερνάντο Ρόκα, Κάρλος Περούγα, Μίλαν Νέντοβιτς.

Η 28η αγωνιστική:

Πέμπτη 5 Μαρτίου

19:00 Novasports 3HD Ζενίτ – Ζάλγκιρις

21:00 Novasports 2HD Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

22:00 Novasports 5HD Βαλένθια – Αρμάνι Μιλάνο

22:00 Novasports 3HD Ρεάλ Μαδρίτης – Βιλερμπάν

Παρασκευή 6 Μαρτίου

19:00 Novasports 2HD Χίμκι – Φενέρμπαχτσε

19:30 Novasports 1HD Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός

20:00 Novasports 3HD Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Τελ Αβίβ

22:00 Novasports 4HD Μπασκόνια – Άλμπα Βερολίνου

22:00 Novasports 3HD Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου

Λινκς για το παιχνίδι…

Δες τον αγώνα σε Live Streaming* εδώ (Εγγραφή)

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-8.html

http://trgoalstv1.me/stream18.html

http://assia.tv/live2/orang/?lang=ru

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News