Παναθηναϊκός: «Τσέκαραν» στόχους στο Βερολίνο

Παναθηναϊκός: Οι δύο μεταγραφικοί στόχοι σε 15 μέρες

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τσεκάρουν την αγορά με σκοπό να βρουν τους παίκτες οι οποίοι θα ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με το sdna, αυτός ήταν και ο λόγος που οι απεσταλμένοι του Τριφυλλιού βρέθηκαν στο «TransferRoom» του Βερολίνου και είχαν τετ α τετ και με εκπροσώπους άλλων ομάδων ενώ ενημερώθηκαν και αποθήκευσαν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών εν όψει Ιανουαρίου και όχι μόνο.

Κάποια από τα κλαμπ που βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι με τον Παναθηναϊκό στο «TransferRoom» του Βερολίνου ήταν οι Ρόζενμποργκ,  Σερβέτ, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και η Πίζα.

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι αποφάσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Λοντίγκιν

Με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να έχει σημειώσει 9 clean sheets σε 13 αγώνες, ήταν αδύνατο για τον Γιούρι Λοντίγκιν να πάρει κάποια συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Ο νέος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας, παρότι αποκτήθηκε πρώτος – πρώτος το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτό αναμένεται, όμως, να συμβεί στο Κύπελλο Ελλάδος. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στις 15 Δεκεμβρίου και ο Λοντίγκιν διεκδικεί θέση στη βασική ενδεκάδα του Τριφυλλιού.

Αν δε συμβεί εκείνη τη μέρα το ντεμπούτο του Λοντίγκιν, τότε, – και με ένα καλό σκορ στη Λεωφόρο – αυτό θα συμβεί στις 10 Ιανουαρίου του 2023 στον επαναληπτικό αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News