Παναθηναϊκός: Τότε επιστρέφει ο Μάγκνουσον

Παναθηναϊκός: Τότε επιστρέφει ο Μάγκνουσον

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον αποκόμισε μία θλάση πρώτου βαθμού από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης τραυματίστηκε όμως έσφιξε τα δόντια με τις εξετάσεις αργότερα να δείχνουν θλάση πρώτου βαθμού,

Έτσι αναμένεται να χάσει σίγουρα τους αγώνες με Βόλο για το Κύπελλο, ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα και τον πρώτο αγώνα στη Τούμπα με τους θεσσαλονικείς για τους 8 του Κυπέλλου.

Τέλος, το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Οι συνομιλίες και οι εξελίξεις με Αϊτόρ

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με την livesport, ο Ισπανός εξτρέμ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα, συνεπώς να έχει και τις τελικές συνομιλίες με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως αναφέρεται, η επικοινωνία με την πλευρά του Αϊτόρ είναι συνεχής αλλά τα σημαντικά θα λυθούν διά ζώσης.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Έτοιμος να ταξιδέψει στην Ελλάδα ο Κλάινχαϊσλερ

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το θέμα της μεταγραφής του Λάσλο Κλάινχαϊσλερ από την Όσιγιεκ στον Παναθηναϊκό.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας (9/1) ο διεθνής Ούγγρος δημιουργικός μέσος έδωσε και τυπικά τα χέρια με τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” για συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια 3,5 ετών (έως το καλοκαίρι του 2026) με απολαβές που θα φτάνουν σε ετήσια βάση περίπου τις 500.000 ευρώ.

Ένα ποσό που δεν μπορούσε να προσεγγίσει η Όσιγιεκ, καθώς στις δύο προτάσεις ανανέωσης που του είχε καταθέσει απ’ τον περασμένο Σεπτέμβριο (δεδομένου ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου) έφτασε μετά βίας τις 300.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, οι “πράσινοι” έχοντας φτάσει στη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, μπήκαν στο τελικό στάδιο συζητήσεων με την πλευρά της Όσιγιεκ για την (εδώ και τώρα) μετακίνηση.

Οι δύο πλευρές έχουν σχεδόν συμφωνήσει για ένα ποσό που αγγίζει το μισό εκατ. ευρώ (με κάποια μπόνους συμμετοχών) κι απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κλάινχαϊσλερ ενημερώθηκε πως δεν υπάρχει πλέον λόγος για να ταξιδέψει στο Ούμαγκ, όπου η Όσιγιεκ πραγματοποιεί τη χειμερινή προετοιμασία της και είναι σταντ-μπάι για να πάρει το “πράσινο φως” και να ταξιδέψει στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News