Παναθηναϊκός: Το σκεπτικό του Γιοβάνοβιτς για τα εξτρέμ

Παναθηναϊκός: Η διαφορά Γιοβάνοβιτς - Μίτσελ

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει  για δύο τουλάχιστον χειμερινές μεταγραφές, ενός εξτρέμ και ενός δημιουργικού χαφ.

Η αναζήτηση συνεχίζεται και μάλιστα, φαίνεται πως έχουν εντοπιστεί οι βασικοί στόχοι σε κάθε θέση.

Όσον αφορά τώρα ειδικότερα τον εξτρέμ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ήθελε ιδανικά κάποιον που να καλύπτει με άνεση και τις δύο πλευρές.

Ωστόσο αν έπρεπε να διαλέξει παίκτη είτε μόνο για δεξιά είτε μόνο για αριστερά, ο Σέρβος τεχνικός θα επέλεγε το πρώτο.

Κι αυτό διότι αριστερά έχει ήδη τους Βέρμπιτς και (κατά συνθήκη) Μπερνάρ, ενώ δεξιά παίζει μόνο ο Παλάσιος και πίσω του υπάρχει ο Βαγιαννίδης, του οποίου η βασική θέση όμως είναι μπακ.

Βέβαια το πράσινο ρεπορτάζ λέει ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ήδη ξεχωρίσει τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση του Σέρβου προπονητή ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Γιοβάνοβιτς: «Θα το ξεπεράσουμε…» – Οι δηλώσεις μετά την Χάποελ Μπερ Σεβά (vid)

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη φιλική τριάρα του Παναθηναϊκού στη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Αναλυτικά:

«Είναι όμορφα συναισθήματα, ξέρετε ότι με την Κύπρο με συνδέουν καταπληκτικές αναμνήσεις. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς φιλάθλους. Γι αυτούς, είναι ωραίες αυτές οι μέρες. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη του Caps St George για τη φιλοξενία και τους ανθρώπους της Πέγειας για τις εγκαταστάσεις. Μας αφήνει άφωνους η φιλοξενία.

Έχουμε περίπου 2,5 εβδομάδες που είμαστε εκτός δράσης λόγω του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Είχαμε 8 διεθνείς παίκτες. Είμαστε σε μια φάση που δεν έχουμε τόσες ισορροπίες αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ χρήσιμα , ειδικά για τους παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Γενικώς, ο λόγος που ήρθαμε εδώ, ήταν αυτός.. με ηρεμία και ησυχία να προετοιμαστούμε για το β’ γύρο. Τα αποτελέσματα δεν είναι προτεραιότητα στα φιλικά για εμάς. Είναι μια περίοδος που πρέπει να ανασυνταχθούμε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που έχουμε.

Είναι περίεργο η προετοιμασία μεσούσης της σεζόν, όμως, η επιλογή μας στην Κύπρο ήταν ιδανική. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να ετοιμαστούμε καταλλήλως εδώ στην Κύπρο. Όλες οι ομάδες θα υποστούν συνέπειες από το ποδοσφαιρικό κάλενταρ. Θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την περίοδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News