Παναθηναϊκός: Το ματς- παγίδα με Αρμάνι

Παναθηναϊκός: Η μεγάλη αλλαγή χωρίς Νέντοβιτς και Μέικον

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ σε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο του.

Οι Πράσινοι έδειξαν ότι έχουν αφήσει μία και καλή πίσω τους τις δύο πολύ κακές προηγούμενες σεζόν και αν δεν υπήρχαν τα διαιτητικά λάθη θα είχαν φύγει με τη νίκη από την έδρα του αιώνιου αντιπάλου.

Πάντως το Τριφύλλι οφείλει να ξεχάσει γρήγορα το ντέρμπι αφού έχει μπροστά του τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ.

Το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς βρίσκεται μία νίκη μακριά από την οκτάδα και η νίκη απέναντι στους Ιταλούς αποτελεί μονόδρομο.

Τέτοιου είδους αναμετρήσεις μετά από ντέρμπι αποτελούν παγίδα καθώς υπάρχει κούραση (σωματική και πνευματική) και οι Πράσινοι θα πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεως και να φτάσουν στην τέταρτη σερί νίκη τους στην Ευρωλίγκα.

H Euroleague τιμώρησε με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Ακόμα ένα επεισόδιο στο σήριαλ Παναθηναϊκός-Euroleague, με τους ιθύνοντες της Λίγκας να τιμωρούν τον Γιαννακόπουλο με χρηματικό πρόστιμο 80.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στα επόμενα 3 παιχνίδια της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Πρόστιμο 80.000 ευρώ και απαγόρευση πρόσβασης στους αγωνιστικούς χώρους της Euroleague για τους επόμενους τρεις αγώνες του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις επιθετικές του δηλώσεις βάσει του άρθρου 24.1.ζ) του Πειθαρχικού Κώδικα. Η απόφαση μπορεί να προσβληθεί ενώπιον του τμήματος προσφυγών εντός 10 ημερολογιακών ημερών».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News