H Euroleague τιμώρησε με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

«Πρέπει να εξηγήσει ο Γιαννακόπουλος - Στην έξοδο 9 παίκτες»

Ακόμα ένα επεισόδιο στο σήριαλ Παναθηναϊκός-Euroleague, με τους ιθύνοντες της Λίγκας να τιμωρούν τον Γιαννακόπουλο με χρηματικό πρόστιμο 80.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στα επόμενα 3 παιχνίδια της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Πρόστιμο 80.000 ευρώ και απαγόρευση πρόσβασης στους αγωνιστικούς χώρους της Euroleague για τους επόμενους τρεις αγώνες του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις επιθετικές του δηλώσεις βάσει του άρθρου 24.1.ζ) του Πειθαρχικού Κώδικα. Η απόφαση μπορεί να προσβληθεί ενώπιον του τμήματος προσφυγών εντός 10 ημερολογιακών ημερών».

Παναθηναϊκός: Ο Παπαγιάννης 13ος μπλοκέρ στην ιστορία της Basket League

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ μετά τον ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής:

Βήμα-βήμα ο Γιώργος Παπαγιάννης «σκαρφαλώνει» στη λίστα των κορυφαίων μπλοκέρ της Basket League. Μέσα από το ντέρμπι του ΣΕΦ, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έγινε ο 13ος μπλοκέρ στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Σταμάτησε τρία αντίπαλα σουτ και φτάνοντας τις 187 τάπες καριέρας στην κατηγορία, ξεπέρασε τον Γιάννη Γιαννούλη που μέτρησε 185.

Ακόμη ο διεθνής σέντερ, με τη μοναδική του ασίστ στο παιχνίδι μπήκε στη 40άδα της σχετικής λίστας του Παναθηναϊκού στην Basket League. Έφτασε τις 113 και ξεπέρασε τους Μιλένκο Τέπιτς και Σέλβιν Μακ που είχαν από 112.

Ο Παπαγιάννης έκανε το 7/7 στο φετινό Πρωτάθλημα με διψήφιες επιδόσεις πόντων και αυτή ήταν η τρίτη φορά που τη συνδύασε με μηδενική επίδοση λαθών (11π. – 0λ.).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News