Παναθηναϊκός: Το κομβικό στοιχείο που πρόσθεσε ο Ιβάν στην ομάδα

Παναθηναϊκός: Το κομβικό στοιχείο που πρόσθεσε ο Ιβάν στην ομάδα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δημιουργήσει μια ομάδα με ταυτότητα η οποία μένει πάντα προσηλωμένη στο πλάνο της.

Πέρα όμως από αυτά τα στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για να φτιαχτεί μία καλή ομάδα υπάρχει ένα κομβικό στοιχείο που πρόσθεσε φέτος ο Σέρβος προπονητής στο ρόστερ του.

Αυτό είναι η υπομονή που έχουν οι Πράσινοι στο παιχνίδι τους, στοιχείο απλό και ταυτόχρονα τόσο σημαντικό.

Με αυτό το στοιχείο έχει πορευτεί μέχρι τώρα το Τριφύλλι και με αυτό θα συνεχίσει να πορεύεται καθώς κάνει την διαφορά.

Και αυτό έχει αποδειχθεί σε πολλά παιχνίδια φέτος στα οποία ο Παναθηναϊκός συνάντησε δυσκολίες όμως είχε υπομονή και κατάφερε να βρει την λύση σε κάθε αγώνα.

Τέλος, είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα συνεχίσει να έχει αυτό το στοιχείο και να μείνει προσηλωμένη στο πλάνο του προπονητή της ώστε να φτάσει στο στόχο του ο οποίος είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Διαβάσατε τη δήλωση Αλμέιδα για Παναθηναϊκό;

Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση μετά το ντέρμπι Ολυμπιακού και ΑΕΚ είναι οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντίνος απέδειξε πως είναι ένας σοβαρός προπονητής καθώς τόνισε ότι ποτέ δεν είπε ότι είναι η καλύτερη ομάδα η ΑΕΚ αλλά ότι ο καλύτερος είναι αυτός που είναι πρώτος στη βαθμολογία.

Όταν ο τεχνικός μίας ομάδας όπως είναι η ΑΕΚ η οποία παρουσιάζει ένα πολύ καλό σύνολο το οποίο παίζει ωραίο ποδόσφαιρο μιλάει με αυτό τον τρόπο καταλαβαίνουμε πόσο τίμιος και σωστός είναι ο Αλμέιδα.

Σε αντίθεση με τον Μίτσελ, τον προπονητή του Ολυμπιακού ο οποίος ακόμα μιλάει για διαιτητική σφαγή στη Λεωφόρο και τονίζει ότι η βαθμολογία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία των ομάδων.

Μάλιστα, ο Ισπανός ήταν ο πρώτος που παραδέχθηκε ότι Άβιλα έκανε λάθος στη φάση του πέναλτι στο ντέρμπι αιωνίων όμως λίγο αργότερα άλλαξε τα λόγια του λέγοντας ότι αναφερόταν στον διαιτητή και όχι στον παίκτη του!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News