Διαβάσατε τη δήλωση Αλμέιδα για Παναθηναϊκό;

Διαβάσατε τη δήλωση Αλμέιδα για Παναθηναϊκό;

Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση μετά το ντέρμπι Ολυμπιακού και ΑΕΚ είναι οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντίνος απέδειξε πως είναι ένας σοβαρός προπονητής καθώς τόνισε ότι ποτέ δεν είπε ότι είναι η καλύτερη ομάδα η ΑΕΚ αλλά ότι ο καλύτερος είναι αυτός που είναι πρώτος στη βαθμολογία.

Όταν ο τεχνικός μίας ομάδας όπως είναι η ΑΕΚ η οποία παρουσιάζει ένα πολύ καλό σύνολο το οποίο παίζει ωραίο ποδόσφαιρο μιλάει με αυτό τον τρόπο καταλαβαίνουμε πόσο τίμιος και σωστός είναι ο Αλμέιδα.

Σε αντίθεση με τον Μίτσελ, τον προπονητή του Ολυμπιακού ο οποίος ακόμα μιλάει για διαιτητική σφαγή στη Λεωφόρο και τονίζει ότι η βαθμολογία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία των ομάδων.

Μάλιστα, ο Ισπανός ήταν ο πρώτος που παραδέχθηκε ότι Άβιλα έκανε λάθος στη φάση του πέναλτι στο ντέρμπι αιωνίων όμως λίγο αργότερα άλλαξε τα λόγια του λέγοντας ότι αναφερόταν στον διαιτητή και όχι στον παίκτη του!

Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για Μαντσίνι

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν φήμες οι οποίες θέλουν τον Ντάνιελ Μαντσίνι του Άρη να απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα διάφορα ρεπορτάζ μίλησαν για συμφωνία του παίκτη με τους Πράσινους η οποία θα ενεργοποιηθεί μόλις ο  Αργεντίνος μείνει ελεύθερος.

Όμως αυτές οι πληροφορίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθώς οι δυσκολίες για να προχωρήσει μία τέτοια μεταγραφή είναι πολλές.

Καταρχήν ο Μαντσίνι έχει συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους μέχρι το 2024 ενώ η ομάδα του τον έχει πληρώσει και δεν μπορεί να κάνει προσφυγή.

Έτσι ο παίκτης αναμένεται να φύγει από την Θεσσαλονίκη με κανονική μεταγραφή με τον Άρη να τον κοστολογεί στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά μιλάμε για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή ο οποίος ταιριάζει στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όμως οι σχέσεις Παναθηναϊκού και Άρη δεν είναι οι καλύτερες και οι Θεσσαλονικείς φαντάζει απίθανο να δώσουν τον παίκτη στο Τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News