Παναθηναϊκός: Το χρονικό πλάνο των μεταγραφών και το «κακό σενάριο»

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του Ιβάν δεν έχει ονόματα και αποδοχές

Στον Παναθηναϊκό έχουν ζεσταθεί για τα καλά οι μηχανές όσον αφορά τις μεταγραφές στις οποίες θα προχωρήσει η ομάδα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεψαχνίζει την αγορά με σκοπό να βρει τους κατάλληλους παίκτες οι οποίοι θα έρθουν και θα βοηθήσουν ουσιαστικά τον Σύλλογο.

Βέβαια, ο Σέρβος προπονητής δεν πρόκειται να βιαστεί να προχωρήσει κάποια υπόθεση καθώς ξέρει πολύ καλά πως αν γίνουν λάθος κινήσεις, το Τριφύλλι θα έχει τεράστιο πρόβλημα στην συνέχεια της σεζόν.

Έτσι, ο προπονητής του Τριφυλλιού τσεκάρει περιπτώσεις που πληρούν τα κριτήρια ενώ οι μεταγραφές που θα γίνουν αναμένονται να μην ολοκληρωθούν σύντομα.

Άλλωστε, ο κόουτς προτιμάει να αργήσει και να βρει αυτό που θέλει παρά να πάρει ρίσκα και ειδικά στην μέση της σεζόν όπου τα λάθη δεν διορθώνονται.

Όμως υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος η οποία λέει ότι οι Πράσινοι δεν πρέπει να αργήσουν πολύ στις μεταγραφές καθώς ο Γενάρης έχει πολλά παιχνίδια και το υπάρχον ρόστερ θα χρειαστεί ενίσχυση για να ανταπεξέλθει.

Τέλος, το μόνο σίγουρο είναι ότι διοίκηση και κόσμςος εμπιστεύονται με κλειστά μάτια τον Γιοβάνοβιτς ο οποίος έχει να περηφανεύεται ότι οι μεταγραφές που έχει κάνει ήταν επιτυχείς και οι παίκτες που ήρθαν πρόσφεραν στον Παναθηναϊκό.

Ρώτησε για δύο της Ρόζεμποργκ ο Παναθηναϊκός!

Αρκετές συζητήσεις έγιναν στο 7ο Transfer Room στο Βερολίνο με τους Λιβαθηνό – Ζαφειρίου να ανταλλάσσουν πληροφορίες με τον αθλητικό διευθυντή της Ρόζενμποργκ, Μίκαελ Ντόρσιν.

Οι πληροφορίες του newspao.gr αναφέρουν πως η πλευρά του Τριφυλλιού ρώτησε για δύο ποδοσφαιριστές της Ρόζενμποργκ, τον 27χρονο Στεφάνο Βέκια και τον 23χρονο Κάρλο Χόλσε.

Ο πρώτος κατάγεται από την Ιταλία με σουηδική υπηκοότητα, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σέντερ φορ) και θα φάνταζε μια ιδανική λύση για μπακ απ του Σεμπάστιαν Παλάσιος. Στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας έχει πετύχει 9 γκολ (1 ασίστ) σε 16 συμμετοχές με τη Ρόζενμποργκ.

Ο δεύτερος είναι 8-10άρι και παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, διότι για το νεαρό της ηλικίας του κάνει «όργια» στο νορβηγικό πρωτάθλημα. Αποκτήθηκε από την Κοπεγχάγη και με τη Ρόζενμποργκ έχει το τρομερό νούμερο των 16 ασίστ (!) σε 28 αγώνες, ενώ έχει σκοράρει και 3 φορές.

Οι δύο ποδοσφαιριστές εξετάζονται από τον Παναθηναϊκό και στο πλαίσιο του έβδομου Transfer Room έγιναν απλά ορισμένες διερευνητικές επαφές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News