Παναθηναϊκός: Τι ψάχνει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου

Ουίλιαμς: Μήνυμα για Ολυμπιακό - Τι δήλωσε

Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε καλά τη φετινή Ευρωλίγκα όμως οι 3 συνεχόμενες νίκες τον έχουν βάλει στο δρόμο των playoff.

Οι Πράσινοι βρέθηκαν στο 2-6 και στη τελευταία θέση της βαθμολογίας όμως ο ερχομός του Μπέικον και η βελτίωση της εικόνας της ομάδας άλλαξαν τα δεδομένα.

Με αφετηρία την αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι, ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία του πρώτου γύρου της Euroleague ψάχνοντας νίκες οι οποίες θα σβήσουν το κακό του ξεκίνημα.

Μετά τους Ιταλούς ακολουθούν τρεις εκτός έδρας αποστολές κόντρα σε Βαλένθια, Μπαρτσελόνα και Εφές πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ο πρώτος γύρος κλείνει στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν.

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει τουλάχιστον σε τρεις νίκες οι οποίες θα τον βοηθήσουν να μπει στην οκτάδα ή να μείνει κοντά σε αυτή.

Το κάτι παραπάνω μπορεί να δώσει μια πιθανή νίκη στη Βαλένθια, με την οποία πριν το ξεκίνημα της 12ης αγωνιστικής ισοβαθμούν στην 9η θέση. Ενδεχόμενες ήττες με την Μπαρτσελόνα και της Εφές εκτός έδρας είναι άκρως λογικές.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου: Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο
Τρίτη 13 Δεκεμβρίου: Βαλένθια – Παναθηναϊκός
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου: Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου: Εφές – Παναθηναϊκός
Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Πέμπτη 5 Ιανουαρίου: Μπάγερν – Παναθηναϊκός

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η απόφαση για Ουόλτερς στο Παναθηναϊκός-Αρμάνι

Aκόμα ένα πρόβλημα για τον Ντέγιαν Ράντονιτς, που μετά από τον Μάριους Γκριγκόνις, δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Ουόλτερς, που είναι κλινήρης και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» κόντρα στην Αρμάνι.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από ίωση από την Τετάρτη (7/12) και εισήχθη στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον απασχολεί.

Ο Παναθηναϊκός στερείται τον κύριο πόλο δημιουργίας, με τον Ουόλτερς από την στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό του να έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην αλλαγή της εικόνας των «πράσινων».

Υπενθυμίζουμε πως αμφίβολος είναι και ο Λευτέρης Μαντζούκας, που ακολούθησε μέρος του προγράμματος λόγω ενοχλήσεων στον αγκώνα την Τετάρτη, με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News