Η απόφαση για Ουόλτερς στο Παναθηναϊκός-Αρμάνι

Τι αλλάζει με Γουόλτερς σε Παπαγιάννη και Πονίτκα!

Aκόμα ένα πρόβλημα για τον Ντέγιαν Ράντονιτς, που μετά από τον Μάριους Γκριγκόνις, δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Ουόλτερς, για την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» κόντρα στην Αρμάνι.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από ίωση από την Τετάρτη (7/12) και εισήχθη στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον απασχολεί.

Ο Παναθηναϊκός στερείται τον κύριο πόλο δημιουργίας, με τον Ουόλτερς από την στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό του να έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην αλλαγή της εικόνας των «πράσινων».

Υπενθυμίζουμε πως αμφίβολος είναι και ο Λευτέρης Μαντζούκας, που ακολούθησε μέρος του προγράμματος λόγω ενοχλήσεων στον αγκώνα την Τετάρτη, με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ζητούμενο με Αρμάνι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (21:00) στο ΟΑΚΑ με στόχο την τέταρτη σερί νίκη του στην Ευρωλίγκα.

Οι Πράσινοι προέρχονται από την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ σε ένα παιχνίδι όπου ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους όμως οι διαιτητικές αποφάσεις έκριναν το αποτέλεσμα.

Το μεγάλο ζητούμενο λοιπόν του αγώνα με τους Ιταλούς είναι το Τριφύλλι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις το οποίο θα του δώσει και την νίκη σε αυτό το ματς- παγίδα.

Εφόσον το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς εμφανίσει ξανά καλό πρόσωπο θα μπορέσει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την οκτάδα.

Φυσικά η αναμέτρηση δεν θα είναι εύκολη και αυτό το ξέρουν τόσο ο προπονητής της ομάδας όσα και οι παίκτες ενώ ερωτηματικό αποτελεί το αν θα προλάβει να δηλώσει παρών ο Νέιτ Ουόλτερς.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός οφείλει να μπει απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα καθώς αν υποτιμήσει τους Ιταλούς τότε μπορεί να έχει σοβαρό πρόβλημα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News