Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ζητούμενο με Αρμάνι

Παναθηναϊκός: Τα κέρδη της μεγάλης νίκης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (21:00) στο ΟΑΚΑ με στόχο την τέταρτη σερί νίκη του στην Ευρωλίγκα.

Οι Πράσινοι προέρχονται από την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ σε ένα παιχνίδι όπου ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους όμως οι διαιτητικές αποφάσεις έκριναν το αποτέλεσμα.

Το μεγάλο ζητούμενο λοιπόν του αγώνα με τους Ιταλούς είναι το Τριφύλλι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις το οποίο θα του δώσει και την νίκη σε αυτό το ματς- παγίδα.

Εφόσον το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς εμφανίσει ξανά καλό πρόσωπο θα μπορέσει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την οκτάδα.

Φυσικά η αναμέτρηση δεν θα είναι εύκολη και αυτό το ξέρουν τόσο ο προπονητής της ομάδας όσα και οι παίκτες ενώ ερωτηματικό αποτελεί το αν θα προλάβει να δηλώσει παρών ο Νέιτ Ουόλτερς.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός οφείλει να μπει απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα καθώς αν υποτιμήσει τους Ιταλούς τότε μπορεί να έχει σοβαρό πρόβλημα.

Μπαρτζώκας: «Μας άφησε ένα αποτύπωμα ο Παναθηναϊκός, δεν μπορείς να κερδίζεις με 30 πόντους»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό», είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, προτού προσθέσει:

«Πάντα αφήνει ένα αποτύπωμα λόγω της σημασίας τους και της έντασης που παίζεται. Δεν συμφωνώ αναφορικά με το αν έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός ή δεν έπαιξε. Προφανώς αυτό που μετράει είναι να κερδίζεις τα ματς. Το εξήγησα και προχθές, πως δεν μπορείς να κερδίζεις 20 πόντους και 30. Ήταν δύσκολη ομάδα και παίξαμε καλά αμυντικά για να κερδίσουμε.

Για τον αγώνα με την Βίρτους δεν θα ήθελα να πω τα τετριμμένα αναφορικά με τον βαθμό δυσκολίας. Είναι δεδομένο πως πρόκειται για δύσκολο ματς. Αν δείτε τους παίκτες που έχει στην αποστολή της η Βίρτους για το αυριανό ματς, θα καταλάβετε το μέγεθος της ποιότητας της ομάδας.

Έχει ποιότητα και εμπειρία όχι μόνο στο ρόστερ, αλλά και στον πάγκο. Οπότε είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως φυσικά όλοι περιμένουμε και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί σε σημαντικούς τομείς του παιχνιδιού για το κερδίσουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News