Παναθηναϊκός: Θέλει τον Βέρμπιτς την Εθνικής

Παναθηναϊκός: Οι απορίες για Βέρμπιτς και η Εθνική Σλοβενίας

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς ολοκλήρωσε το πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ σε 12 αγώνες.

Ο Σλοβένος εξτρέμ δεν έχει καταφέρει να δείξει ακόμα το αληθινό του πρόσωπο καθώς οι τραυματισμοί και στην συνέχεια το άγχος δεν τον έχουν αφήσει να βγάλει την ποιότητα του στο γήπεδο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του πιστεύουν πως στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ ο Βέρμπιτς θα δείξει σαφώς πολύ πιο βελτιωμένο πρόσωπο και θα βοηθήσει το Τριφύλλι.

Οι Πράσινοι περιμένουν από τον Σλοβένο εμφανίσεις ανάλογες με αυτές που κάνει με την Εθνική ομάδα της χώρας του και συγκεκριμένα σαν αυτή που πραγματοποίησε με αντίπαλο την Ρουμανία.

Εκεί όπου μπορεί ο Σπόραρ να σκόραρε και ο Τσέριν να είχε ασίστ όμως ο Βέρμπιτς ξεχώρισε με την απόδοση του.

Ο εξτρέμ του Τριφυλλιού αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ και πολλές φορές σύγκλινε προς τα μέσα παίρνοντας πολλές προσπάθειες ενώ θα μπορούσε να έχει σκοράρει τουλάχιστον σε 2-3 φάσεις.

Τέλος, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είδαν το φιλικό ανάμεσα σε Σλοβενία και Ρουμανία και περιμένουν από τον Βέρμπιτς ανάλογες εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Καρέλης, ο Μπιλάλ και ο τρίτος φορ

Το όνομα του Νίκου Καρέλη εμφανίστηκε εκ νέου τις τελευταίες μέρες στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την livesport, ο διεθνής επιθετικός του Παναιτωλικού έχει πετύχει πολλά με την πράσινη φανέλα στο παρελθόν και μάλιστα είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αυτή την στιγμή.

Ωστόσο, οι φήμες για ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον παίκτη δεν επιβεβαιώνονται από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει ζητήσει επιθετικό ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου καθώς είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τους Σπόραρ και Ιωαννίδη.

Ακόμα, υπάρχει και ο Μπιλάλ από τον οποίο περιμένουν πολλά οι Πράσινοι στο μέλλον και προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας τον έχει συμπεριλάβει κάποιες φορές στην 20αδα των επίσημων αγώνων και αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του κάποια στιγμή.

Έτσι, στον Παναθηναϊκό δύσκολα θα προχωρήσουν στην απόκτηση φορ ο οποίος δύσκολα θα παίξει ή θα περιορίσει τον χρόνο του Μπιλάλ.

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News