Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Καρέλης, ο Μπιλάλ και ο τρίτος φορ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Καρέλης, ο Μπιλάλ και ο τρίτος φορ

Το όνομα του Νίκου Καρέλη εμφανίστηκε εκ νέου τις τελευταίες μέρες στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την livesport, ο διεθνής επιθετικός του Παναιτωλικού έχει πετύχει πολλά με την πράσινη φανέλα στο παρελθόν και μάλιστα είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αυτή την στιγμή.

Ωστόσο, οι φήμες για ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον παίκτη δεν επιβεβαιώνονται από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει ζητήσει επιθετικό ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου καθώς είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τους Σπόραρ και Ιωαννίδη.

Ακόμα, υπάρχει και ο Μπιλάλ από τον οποίο περιμένουν πολλά οι Πράσινοι στο μέλλον και προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας τον έχει συμπεριλάβει κάποιες φορές στην 20αδα των επίσημων αγώνων και αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του κάποια στιγμή.

Έτσι, στον Παναθηναϊκό δύσκολα θα προχωρήσουν στην απόκτηση φορ ο οποίος δύσκολα θα παίξει ή θα περιορίσει τον χρόνο του Μπιλάλ.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αποφασίζει ο Γιοβάνοβιτς για τον Δανό

Ο Γιάκομπ Κρίστενσεν παραμένει στο μπλοκάκι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος θα αποφασίσει αν ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει την υπόθεση του Δανού τον προσεχή Γενάρη.

Ο Δάνός χαφ ο οποίος αγωνίζεται στο 6 και στο 8 έχει όλα τα στοιχεία που ζητάει ο προπονητής του Τριφυλλιού.

Μάλιστα οι Πράσινοι έκαναν δύο προτάσεις για τον παίκτη στο τέλος της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου όμως η Νόρτζελαντ τις αρνήθηκε.

Όμως το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι και μπορεί από τον Ιανουάριο να συζητήσει με όποιο Σύλλογο θέλει καθώς έχει ήδη αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης που το πρόσφερε η ομάδα του.

Έτσι, περιμένουμε την απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αν ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει με νέα πρόταση για τον Δανό ώστε να τον κάνει δικό του.

Τέλος, να τονίσουμε ότι εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή ο παίκτης υπολογίζεται στο πλάνο της νέας σεζόν και θα ενσωματωθεί στην ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς η Νόρτζελαντ παλεύει για τον τίτλο στη Δανία και δεν θέλει να χάσει σε καμία περίπτωση τον βασικό της χαφ στα μέσα της χρονιάς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News