Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αποφασίζει ο Γιοβάνοβιτς για τον Δανό

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Όχι» Κρίστενσεν σε ανανέωση

Ο Γιάκομπ Κρίστενσεν παραμένει στο μπλοκάκι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος θα αποφασίσει αν ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει την υπόθεση του Δανού τον προσεχή Γενάρη.

Ο Δάνός χαφ ο οποίος αγωνίζεται στο 6 και στο 8 έχει όλα τα στοιχεία που ζητάει ο προπονητής του Τριφυλλιού.

Μάλιστα οι Πράσινοι έκαναν δύο προτάσεις για τον παίκτη στο τέλος της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου όμως η Νόρτζελαντ τις αρνήθηκε.

Όμως το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι και μπορεί από τον Ιανουάριο να συζητήσει με όποιο Σύλλογο θέλει καθώς έχει ήδη αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης που το πρόσφερε η ομάδα του.

Έτσι, περιμένουμε την απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αν ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει με νέα πρόταση για τον Δανό ώστε να τον κάνει δικό του.

Τέλος, να τονίσουμε ότι εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή ο παίκτης υπολογίζεται στο πλάνο της νέας σεζόν και θα ενσωματωθεί στην ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς η Νόρτζελαντ παλεύει για τον τίτλο στη Δανία και δεν θέλει να χάσει σε καμία περίπτωση τον βασικό της χαφ στα μέσα της χρονιάς.

Παναθηναϊκός: Περιμένει πρόταση για να αποχωρήσει

Ο Σωκράτης Διούδης παραμένει ανενεργός από το καλοκαίρι καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έψαξε την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για ομάδα αλλά δεν κατάφερε να βρει κάποια.

Όμως σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος στο περιβάλλον αυτό θα αλλάξει τον Ιανουάριο καθώς περιμένει μία πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για να αποχωρήσει.

Ακόμα, δεν αποκλείεται να τον βοηθήσει και το Τριφύλλι με το να τον αφήσει ελεύθερο για να συνεχίσει την καριέρα του σε όποιο Σύλλογο επιθυμεί.

Τέλος, μπορεί ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι να μην τον άφησε ελεύθερο και να περίμενε κάποια πρόταση ώστε να πουλήσει τον Διούδη όμως δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κάποια ομάδα της Ευρώπης και γι’αυτό οι Πράσινοι έχουν πάρει την απόφαση να διευκολύνουν την κατάσταση για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος πρόσφερε πολλά στην ομάδα και μάλιστα σε πολύ δύσκολες εποχές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News