Παναθηναϊκός: Συνεχίζεται το «φλερτ» με τον Χόβε

Στα ραντάρ δύο ελληνικών ομάδων ο Γιόχαν Χόβε!

Ο Παναθηναϊκός κινείται στο μεταγραφικό παζάρι με σκοπό την απόκτηση εξτρέμ και χαφ ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας.

Όσον αφορά τον χαφ, οι Πράσινοι ψάχνουν για ένα μέσο ο οποίος θα αγωνίζεται στο 8 και στο 10 εκεί όπου υπάρχει έλλειψη μετά τον τραυματισμό του Τρουιγιέ.

Ένα όνομα το οποίος έπαιξε και το καλοκαίρι για το Τριφύλλι είναι αυτό του Γιόχαν Χόβε. Ο Νορβηγός είναι 22 χρονών, αγωνίζεται στην Στρομσγκόντσετ και έχει χρηματιστηριακή αξία 1,3 εκατ. ευρώ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ασχολήθηκε και το καλοκαίρι με την περίπτωση του η οποία τελικά δεν προχώρησε όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ το φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές παραμένει.

Μένει να δούμε αν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Νορβηγό αναθερμανθεί ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι Πράσινοι

Αύριο (22/11) θα επιστρέψουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις μετά την άδεια που είχαν λάβει.

Οι Πράσινοι θα μαζευτούν στο Κορωπί το πρωί της Τρίτης ώστε να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος για Covid 19 και στη συνέχεια το απόγευμα θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση.

Οι παίκτες του Τριφυλλιού που είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, μετά από λίγες ημέρες στο Κορωπί, θα αναχωρήσουν την Δευτέρα για την Κύπρο.

Από τις πρώτες προπονήσεις θα απουσιάζουν οι διεθνείς και ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, οι οποίοι θα ενσωματωθούν την Δευτέρα, κατά την αναχώρηση για την Μεγαλόνησο.

Εκεί οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας θα παραμείνουν για ένα δεκαήμερο, έχοντας την πεντάστερη βάση τους στη Πέγεια και θα παίξουν τρία φιλικά παιχνίδια.

Με την Χάποελ Μπερ Σεβά (1/12), την Πάφο (4/12) και την Νέα Σαλαμίνα (7/12).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News