Παναθηναϊκός: Συνεχίζει στη Superleague 2 ο Μπιλάλ

Παναθηναϊκός: Η ταλεντάρα που «βλέπει» προετοιμασία

Στον Παναθηναϊκό πήραν τις αποφάσεις τους αναφορικά με τον Μπιλάλ.

Ο 19χρονος Αιγύπτιος φορ θα δοκιμαστεί τη φετινή χρονιά στον Παναθηναϊκό Β’ προκειμένου οι άνθρωποι της ομάδας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους σε παιχνίδια μεγαλύτερη δυσκολίας για εκείνον.

Αν και ο Γιοβάνοβιτς τον κάλεσε δύο φορές στο παρελθόν στην αποστολή της πρώτης ομάδας , ο Μπιλάλ θα κάνει το… αγροτικό του στη β’ κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν αποκλείεται να προπονηθεί στο μέλλον με την πρώτη ομάδα ή να συμπεριληφθεί σε κάποια αποστολή για κάποιο παιχνίδι σε πρωτάθλημα ή κύπελλο, αλλά η… βάση του θα είναι για φέτος, ο Παναθηναϊκός Β’.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπιλάλ σκόραρε 2 γκολ απέναντι στον Ηρακλή, ενώ στο Youth League έχει βρει δίχτυα 9 (!) φορές και είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Όπως διαβάσατε στο newspao.gr, για τον Μπιλάλ γνωρίζουν πολλές (σημαντικές) ομάδες από εξωτερικό.

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν οι διεθνείς – Αναχωρεί για Κύπρο

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε ρεπό στους παίκτες του Παναθηναϊκού την Κυριακή, προκειμένου να πάρουν ανάσες, πριν την αναχώρηση για την Κύπρο.

Οι «πράσινοι» θα πραγματοποιήσουν εκεί την προετοιμασία τους για το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, με τον Γιοβάνοβιτς να έχει μαζί του από τη Δευτέρα και τους διεθνείς Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Ιωαννίδης,  Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον και Τσόκαϊ.

Ο Σέρβος τεχνικός βλέπει τον Σεμπαστιάν Παλάσιος να ανεβάζει στροφές και αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επί κυπριακού εδάφους.

Το «τριφύλλι» θα δώσει τρία φιλικά ματς στην Κύπρο. Την 1η Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσουν τη Χαποέλ Μπερ Σεβά, στις 4 του ίδιου μήνα την Πάφο και στις 7 τη Νέα Σαλαμίνα. Η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα στις 8 Δεκεμβρίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News