Παναθηναϊκός: Ράντονιτς... Out!

Παναθηναϊκός: Ράντονιτς... Out!

Μετά από 6 μήνες στο πάγκο του Παναθηναϊκού ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει τίποτα καλό.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός είναι εκτός τόπου και χρόνου, έχει χάσει κάθε επαφή με τους παίκτες ενώ η κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει ούτε ένα στοιχειώδης πλάνο έχοντας στα χέρια του ένα αξιοπρεπέστατο ρόστερ.

Ένα ρόστερ που με σωστό σχέδιο και πλάνο θα μπορούσε ακόμα και να μπει στα play off όμως ο τραγικός καλοκαιρινός σχεδιασμός δεν του έδωσε αυτή την ευκαιρία.

Ο Ράντονιτς παραμένει με ένα τεσσάρι, έχει ακυρώσει τον Άντριους, έχει εξαφανίσει τον ενός εκατ. ευρώ παίκτη Γκριγκόνις ενώ εκθέτει τον Παπαγιάννη σε κάθε αγώνα.

Το να σχολιάσουμε τον αγώνα στο Μόναχο όπου οι Πράσινοι δέχτηκαν στη τέταρτη περίοδο 14-0 σερί είναι τουλάχιστον αστείο ενώ η νίκη επί της Μακάμπι ήρθε καθώς οι παίκτες οργάνωσαν μόνοι τους την τελευταία επίθεση.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς απέτυχε παταγωδώς και όσο παραμένει στο πράσινο πάγκο τόσο ο Παναθηναϊκός θα χάνει το ένα ματς μετά το άλλο αφού το Τριφύλλι δεν είναι καν ομάδα αλλά ένα αταίριαστο σύνολο το οποίο δεν ξέρει τι να κάνει μέσα στο γήπεδο και συνεχίζει να εκτίθεται σε κάθε αναμέτρηση.

Όπως και να έχει οι δικαιολογίες τελείωσαν, η υπομονή έκανε φτερά και υπάρχει μόνο ένας δρόμος.

Ο Παναθηναϊκός να γυρίσει σελίδα….

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News