Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Live Streaming Ζωντανή μετάδοση | PAO - PAOK

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Live Streaming Ζωντανή μετάδοση | PAO - PAOK

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming: Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά πέρα από το αποτέλεσμά του έχει και ιστορική σημασία.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να σκοράρει για 57ο παιχνίδι πρωταθλήματος στη σειρά, και να ισοφαρίσει το ρεκόρ στην ιστορία της κατηγορίας.

Και το εντυπωσιακό είναι ότι κάτοχος του ρεκόρ είναι ο σημερινός του αντίπαλος Παναθηναϊκός, που σκόραρε για 57 αγώνες από το Μάρτιο του 1963 μέχρι το Φεβρουάριο του 1965.

Η άμυνα του Παναθηναϊκού δηλαδή καλείται να υπερασπιστεί το ρεκόρ που έκανε πριν από 55 χρόνια η τότε επίθεση του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός με τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια του έχει πλέον ανέβει αλλά και εδραιωθεί στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Είχε να κάνει τέτοιο σερί από το ξεκίνημα του περσινού πρωταθλήματος. Μάλιστα πριν κάνει τις τέσσερις, δεν είχε κάνει από την αρχή του πρωταθλήματος ούτε δύο διαδοχικές. Άλλωστε είχε πέντε νίκες στις 17 πρώτες αγωνιστικές.

Έχει χάσει μόνο ένα από τα 13 τελευταία παιχνίδια, αυτό από τον Ολυμπιακό, με επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες στο διάστημα αυτό. Στα οκτώ πρώτα παιχνίδια είχε ήδη τέσσερις ήττες!

Δεν δέχτηκε γκολ στα τέσσερα τελευταία που νίκησε. Έχει δεχτεί ένα γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια του, αυτό από τον Ολυμπιακό. Ακόμα έχει δεχτεί τρία στα 11 τελευταία. Δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο στα οκτώ τελευταία.

Έβαλε δύο γκολ στη Λάρισα, φτάνοντας τα 25, ωστόσο ακόμα οι μισές ομάδες έχουν καλύτερη επίθεση από τον Παναθηναϊκό.

Links για Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming 

[the_ad id=”309112″]

Ο Παναθηναϊκός εντός έδρας

Απογοητευτικό ήταν το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο «Σπύρος Λούης». Έχασε από τρεις ομάδες της περιφέρειας, ΟΦΗ, Ξάνθη και ΑΕΛ, και έφερε ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα βελτιώθηκε, ξεκίνησε τις νίκες με το 3-2 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τώρα έχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία,  αυτή με τον Άρη, στα έξι τελευταία.

Δεν έχει δεχτεί γκολ στα πέντε τελευταία, αφού είχε δεχτεί και στα πέντε πρώτα, συνολικά εννέα γκολ!

Έβαλε έξι γκολ στα δύο τελευταία, ενώ είχε βάλει εννέα στα πρώτα οκτώ.

[the_ad id=”309113″]

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming  | Ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, μετά την ήττα από τον Άρη με την οποία ξεκίνησε το νέο έτος. Έχει κερδίσει τα επτά από τα οκτώ τελευταία. Ανέβηκε και πάλι στην κορυφή μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Αυτή η ήττα από τον Άρη είναι η μοναδική του ΠΑΟΚ στα τελευταία 56 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Έχει σκοράρει και στα 56 τελευταία και θέλει ένα ακόμα για να φτάσει το ρεκόρ του Παναθηναϊκού, που είχε σκοράρει σε 57 από το 1963 ως το 1965. Αυτό με τον… Παναθηναϊκό!

Ο ΠΑΟΚ έχει απώλειες μόνο από τον Άρη, που δεν τον νίκησε στα δύο παιχνίδια, και από τους τρεις του Κέντρου στον πρώτο γύρο, με  τρεις ισοπαλίες.

Έχει την καλύτερη επίθεση με 43 γκολ.

Ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας

Επέστρεψε στις νίκες στη Λαμία, μετά την ήττα από τον Άρη. Η ήττα από τον Άρη σταμάτησε το σερί του αήττητου εκτός έδρας στα 25 παιχνίδια, που είναι ρεκόρ στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Έχει κερδίσει τα επτά από τα 10 παιχνίδια του, καθώς πέρα από την ήττα από τον Άρη έχει τις ισοπαλίες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει και στα 35 τελευταία παιχνίδια του εκτός έδρας, ήδη ρεκόρ στην ιστορία του πρωταθλήματος, που θέλει να διευρύνει.

[the_ad id=”273506″]

Το προηγούμενο το είχε ο Ολυμπιακός με 29. Τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε εκτός έδρας ήταν στις 5 Νοεμβρίου 2017, όταν έχασε 1-0 από την ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming  | Μεταξύ τους

Η ισοπαλία 2-2 στην Τούμπα το Νοέμβριο δεν ήταν συνηθισμένο αποτέλεσμα. Στα δέκα προηγούμενα, τα οκτώ για το πρωτάθλημα, δεν υπήρχε ισοπαλία, με τον ΠΑΟΚ να έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ με 11-0, και έξι από τα επτά τελευταία για το πρωτάθλημα.

Αν μάλιστα δεν υπολογίσουμε τα πλέι οφ, πριν από αυτό το 2-2, ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει και τα πέντε τελευταία για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 14-0 τέρματα.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία μεταξύ τους, μετά το 3-2 στην Τούμπα τον Μάιο του 2017 για τα πλέι οφ. Για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία.

[the_ad id=”309113″]

Μεταξύ τους με τον Παναθηναϊκό γηπεδούχο

Ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει και τα τρία τελευταία στην έδρα του Παναθηναϊκού, υπολογίζοντας και το διακοπέν υπέρ του το 2017 για τα πλέι οφ. Είχε ως τότε όλα κι όλα πέντε «διπλά» σε 64 επισκέψεις!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε για τελευταία φορά τον Δεκέμβρη  του 2016 στη Λεωφόρο με το γκολ του Λουντ.

Η ιστορία
Νίκες Παναθηναϊκού: 63

Ισοπαλίες: 30

Νίκες ΠΑΟΚ: 42

Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό
Νίκες Παναθηναϊκού: 43

Ισοπαλίες: 16

Νίκες ΠΑΟΚ: 8

Στον πρώτο γύρο
03.11.2019: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-2
(66’ σουτ Βιεϊρίνια, 90’ πέναλτι Βιεϊρίνια – 44’ σουτ Ζαχίντ, 87’ σουτ Μακέντα)

Πέρσι

03.03.2019: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-2
(8’ σουτ Μαουρίσιο, 47’ σουτ Λεό Ζαμπά. Στο 71’ κόκκινη Λεό Ζαμπά του ΠΑΟΚ)

Λινκς για το παιχνίδι….

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch9.html

http://assia.tv/live2/golandpas/?lang=ru

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News