Παναθηναϊκός - Πανιώνιος Live Streaming

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος Live Streaming, ζωντανά ο αγώνας

Μόνο νίκη ψάχνει στο ΟΑΚΑ το τριφύλλι κόντρα στον Πανιώνιο. Παναθηναϊκός – Πανιώνιος Live Streaming: Σημαντικό το παιχνίδι για την εξάδα. 

Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πανιώνιο, στο ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» να καίγονται για την επιστροφή στις νίκες.

Να αφήσει πίσω του το κακό διάστημα και να αρχίσει την… αντεπίθεση θέλει ο Παναθηναϊκός, με αρχή το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Χωρίς περιθώρια για λάθη, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον ουραγό της βαθμολογίας, στοχεύοντας να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πλέι οφ.

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος Live Streaming

Στην προσπάθεια αυτή, ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει σύνθεση χωρίς εκπλήξεις, σε διάταξη 4-2-3-1.

Η πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Γιόχανσον και Ινσούα στα άκρα της άμυνας, Σένκεφελντ και Πούγγουρα στα στόπερ, Κουρμπέλη και Δώνη αμυντικά χαφ. Την επιθετική τριάδα συμπληρώνουν ο Μπουζούκης δεξιά, ο Χατζηγιοβάννης αριστερά και Ζαχίντ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μακέντα.

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος Live Streaming: Ίσως και τρίτη μεταγραφή

Παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρούνται ο Ούγγρος εξτρέμ και ο Μαροκινός κεντρικός χαφ, ενώ οι «πράσινοι» ίσως κάνουν και τρίτη προσθήκη.

Με συντονισμένες κινήσεις του Τσάβι Ρόκα και τη συνεργασία της διοίκησης, ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε δύο προσθήκες που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες που είχαν μπει ως προτεραιότητες για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι «πράσινοι» συμφώνησαν σε όλα με την Λέγκια και την Βαγιαδολίδ για την απόκτηση των Ντομινίκ Νάγκι και Μοχάμεντ Ανουάρ με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της περιόδου.

Ο 24χρονος Ούγγρος αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ με έφεση τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Είναι αριστεροπόδαρος και φέτος είχε 19 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Βαρσοβίας.

Οι Πολωνοί μιλούν για οψιόν αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι (το συμβόλαιό του λήγει το 2021), αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται ακόμη.

Ο Ανουάρ είναι 25 ετών, γεννημένος στην Ισπανία αλλά με ρίζες από το Μαρόκο και είναι διεθνής με την αφρικανική χώρα.

Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με ικανότητα στο μαρκάρισμα αλλά και στο να προωθεί σωστά το παιχνίδι μπροστά.

Έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Βαγιαδολίδ και φέτος μετρά 12 συμμετοχές, αλλά έχει παίξει μόνο ένα 90λεπτο στο Κύπελλο και οι υπόλοιπες παρουσίες του ήταν ολιγόλεπτες στο πρωτάθλημα.

Οι δύο παίκτες αναμένονται τις προσεχείς μέρες στην Αθήνα για να τεθούν άμεσα στην διάθεση του Γιώργου Δώνη. Υπάρχει «παράθυρο» και για τρίτη προσθήκη, αλλά υπό προϋποθέσεις.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει τα μάτια του ανοιχτά για κάποια αξιόλογη περίπτωση επιθετικού, ωστόσο δεν υπάρχει δυνατότητα να δοθούν πολλά χρήματα για την συγκεκριμένη κίνηση.

Πάντως οι πιθανότητες για προσθήκη φορ θα αυξηθούν αν ο Παναθηναϊκός περάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου ανατρέποντας το 1-0 των Ιωαννίνων απέναντι στον ΠΑΣ.

Δείτε τι έγινε στον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα:

Λινκς για το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Πανιώνιος:

http://soccerjumbotv1.me/ch-8.html

http://trgoalstv1.me/stream18.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch32.html

http://assia.tv/live2/livestream/?lang=en

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News