Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός κανάλι ώρα βόλεϊ: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός κανάλι ώρα βόλεϊ: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κανάλι ώρα βόλεϊ: Τηλεοπτική μετάδοση. Το ματς της χρονιάς δίνει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό του «Αγίου Θωμά» για τον τελικό του Volley League Cup κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ένα παιχνίδι… τίτλου στα ερασιτεχνικά σπορ θα έχουν την ευκαιρία λιγοστοί φίλοι του Παναθηναϊκού να ζήσουν και να απολαύσουν από κοντά στην έδρα βόλεϊ της ομάδας με τα εισιτήρια να κάνουν «φτερά» αμέσως μετά την κυκλοφορία τους.

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του με 3-2 σετ την Πέμπτη στο κλειστό του Ρέντη έχει το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τροπαίου. Το «τριφύλλι» με νίκη με οποιοδήποτε σκορ επιστρέφει στην κατάκτηση τίτλων δέκα χρονιά μετά το κύπελλο του 2010 που ήταν και το τελευταίο που κατέκτησε το τμήμα και πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για τον επικείμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό ο σύλλογος προέτρεψε τον κόσμο να έρθει μονάχα, αν έχει στην κατοχή του εισιτήριο για το παιχνίδι.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κανάλι ώρα βόλεϊ: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Η υψηλή ζήτηση στα εισιτήρια δεν άφησε έκπληκτους τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη. Όπως δήλωσε και ο αρχηγός της πράσινης ομάδας, Σωτήρης Πανταλέων η σειρά παιχνιδιών με τον Ολυμπιακό θύμισε παλιές εποχές:

«Για εμένα που έχω ζήσει πολλά χρόνια στα γήπεδα, το σημερινό ματς θύμισε παλιές εποχές. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και το ματς ήταν συναρπαστικό, κάτι που από μόνο του είναι ευχάριστο. Από εκεί και πέρα, για εμάς είναι απλά μια νίκη. Υπάρχει και ο επαναληπτικός και ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα. Δεν είμαστε φαβορί με μία νίκη.

Για όσους δεν θα δώσουν το παρόν στο Μαρούσι, το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά στις 18:00 από το κανάλι ΕΡΤ Sports, ενώ το newspao.gr θα σας δώσει τη δυνατότητα την ημέρα του αγώνα να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω live streaming.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News