Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Γλέντι και κούπα - Τι ώρα είναι το ντέρμπι

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Γλέντι και κούπα - Τι ώρα είναι το ντέρμπι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έτοιμος να επιστρέψει στις κατακτήσεις τίτλων είναι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Ολυμπιακό (ΕΡΤ Sports, Newspao.gr, 18:00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά για τη ρεβάνς του 2-3 στο Ρέντη για τον τελικό του League Cup.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, όχι μόνο «έσπασε» το φτιαχτό σερί των ερυθρολεύκων στις νίκες στα ερασιτεχνικά αθλήματα (εκείνο το υποτιθέμενο «50-0»), αλλά έβαλε γερά τις βάσεις για την κατάκτηση του φετινού League Cup, ύστερα από την επική ανατροπή 2-3 (από 2-0 σετ) στο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι πράσινοι έχουν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αφού προέρχονται και από την καθαρή εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Volleyleague επί του Ηρακλή με 3-0.

Το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό του Αγίου Θωμά θα γίνει πανζουρλισμός κι αυτό αποδεικνύεται και από την αστραπιαία εξάντληση των εισιτηρίων για το επικείμενο ντέρμπι των αιωνίων. Συγκεκριμένα, τα μαγικά χαρτάκια «έβγαλαν» φτερά μέσα σε χρόνο-ρεκόρ γύρω στα 5-10 λεπτά από τη στιγμή που βγήκαν σε διαθεσιμότητα για τον κόσμο.

Για τον λόγο αυτό, έγιναν και οι απαραίτητες συστάσεις προς τον κόσμο για να αποφευχθούν τυχόν έκτροπα πριν την έναρξη του «ντέρμπι». Συνιστάται η προσέλευση του κόσμου από νωρίς στην έδρα βόλεϊ του «Τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός | H ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Η φετινή υπερπροσπάθεια που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ ανδρών μας έχει φέρει ένα βήμα πριν από έναν τίτλο μετά από δέκα χρόνια.

Όπως είναι λογικό, αυτό έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων μας με αποτέλεσμα να υπάρξει τεράστια ζήτηση για να παρακολουθήσουν τον αυριανό τελικό στον «Άγιο Θωμά».

Έχοντας, λόγω χωρητικότητας του γηπέδου, τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν αυστηρά 900 μέλη, τα εισιτήρια βγήκαν προς διάθεση μέσω ίντερνετ ώστε να διατεθούν με δικαιοσύνη και χωρίς διακρίσεις.

Ευελπιστούμε ότι όλοι θα σεβαστείτε την ανωτέρω προσπάθεια που γίνεται από το τμήμα και δεν θα προσπαθήσετε να προσεγγίσετε το γήπεδο άνευ εισιτηρίου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές μας να διεκδικήσουν τον τίτλο, αλλά και στους φιλάθλους μας να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας που τόσο αγαπάνε. Καλή μας επιτυχία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News