Παναθηναϊκός: Οι παίκτες γουστάρουν Ράντονιτς!

Παναθηναϊκός: Οι παίκτες γουστάρουν Ράντονιτς!

Το υλικό είναι καλό, το λέμε κι όταν οι ήττες έρχονταν η μία πίσω από την άλλη.

Αρχικά έχεις καλή δυάδα τριαριών. Πονίτκα δυο επίπεδα πάνω από Σαντ Ρος, ο Πολωνός σκόρερ δεν είναι, ούτε ο πιο εύστοχος που κυκλοφορεί στα παρκέ, μα δίνει φλόγα σε κάθε φάση, μας φέρνει στο νου τον Γιόνας Ματσιούλις.

Ο Ντουέιν Μπεικον έδειξε την Παρασκευή γιατί παίρνει 1,2 εκ. Απλά στη μέρα του ειναι ασταμάτητος. Έχοντας αυτόν σε κέφια κι όταν εφαρμόζεις γερή ΟΜΑΔΙΚΗ άμυνα τα πράγματα απλουστεύονται.

Ο Ράντονιτς στο Βελιγράδι δίδασκε σκληρή άμυνα με υλικά πολύ πιο φτηνά από του φετινού Παναθηναϊκού, οι αθλητές στο Μαρούσι ακόμα προσαρμόζονται, μαθαίνουν ο ένας τον άλλον, πιστεύουμε ότι θα δούμε καλύτερα πράγματα αρκεί να μην παρασυρθούν οι ιθύνοντες από κάποιες σκληρές ήττες που μπορεί να προκύψουν και τα διαλύσουν (ξανά) όλα.

Σαφώς ο κόουτς δεν είναι από το πρώτο ράφι όμως από την άλλη ούτε Βόβορας είναι, ούτε Πρίφτης και οι αθλητές του δείχνουν να τον γουστάρουν.

Παίκτες εγνωσμένης αξίας, με βαρύ βιογραφικό που έχουν δει τα μάτια τους πολλά σε αυτή την διοργάνωση και μπορούν να διακρίνουν καταστάσεις. Εμείς στον πάγκο βλέπουμε πάθος, καλή επικοινωνία και πνεύμα.

Την Παρασκευή είδαμε ακόμα το πρώτο παιχνίδι που η ομάδα έπαιξε σοβαρά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Κι αυτό με τον Ουίλιαμς (ένα από τα βαρόμετρα σου) να μένει στα ρηχά επιθετικά (έχοντας κούραση από το προηγούμενο παιχνίδι) και τον Γκριγκόνις να κοιτάζει τους συμπαίκτες του από απόσταση.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News