Παναθηναϊκός: Οι δύο ηχηρές απουσίες με Αστέρα- Ποιοι επιστρέφουν

Χτίζει χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός: Το Τριφύλλι συνεχίζει την προετοιμασία του για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 7η αγωνιστική της Super League.

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει για ακόμη ένα αγώνα να αλλάξει τα πλάνα του αφού η ομάδα συνεχίζει να έχει απουσίες λόγω τραυματισμών.

Αρχικά από την αναμέτρηση με τους Αρκάδες θα λείψουν σίγουρα οι Σπόραρ και Τσέριν. Ο Σλοβένος φορ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα το οποίο θα τον αφήσει εκτός του αγώνα με τον Αστέρα αλλά και από αυτόν με την Λαμία για την επόμενη αγωνιστική.

Όσο για τον Τσέριν, ο Σλοβένος χαφ ταλαιπωρείται από μια διάταση στον μπροστινό μηριαίο που αποκόμισε από τα συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία αγωνίζεται εδώ και πολύ καιρό τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την Εθνική του ομάδα.

Επιπροσθέτως, σήμερα έμεινε εκτός προπόνησης και ο Τρουιγιέ λόγω ίωσης και δύσκολα θα βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή.

Από την άλλη πλευρά, το θετικό είναι ότι οι Πράσινοι θα έχουν και επιστροφές. Ο Παλάσιος προπονείται κανονικά και δείχνει πως ξεπέρασε μία και καλή το πρόβλημα χαμηλά στο πόδι του το οποίο τον άφησε εκτός στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι αν δεν αλλάξει κάτι θα βρίσκεται στην ενδεκάδα στον αγώνα με τον Αστέρα. Ακόμα, προπονήθηκε κανονικά και ο Βέρμπιτς ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και δήλωσε παρών.

Τέλος, το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ακολουθεί εδώ και δύο μέρες και ο Γιάννης Κώτσιρας ο οποίος πάντως έχει χάσει πολλές προπονήσεις και δύσκολα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News