Παναθηναϊκός: Οι 4 πρώτες αλλαγές του Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Οι 4 πρώτες αλλαγές του Γιοβάνοβιτς

Τα Μέσα που πρόσκεινται στην ΑΕΚ πανηγυρίζουν έξαλλα μετά την ισοπαλία στο Φάληρο αναφέροντας ότι το πρωτάθλημα δεν χάνεται.

Φαντάζεστε τι θα διαβάζαμε αν η καλή (ομολογουμένως) ομάδα του Αλμέιδα έφευγε από τον Πειραιά με το τρίποντο.

Αν στο -8 το γλεντούν, το -6 δεν θα το έβλεπαν καν! Σοβαρά τώρα. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη πετύχει μια μεγάλη υπέρβαση.

Έχει το τέταρτο μπάτζετ, αρκετά μικρότερο από τον ανταγωνισμό, το πιο μικρό γήπεδο, τα λιγότερα έσοδα από εισιτήρια, τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς και ως τώρα δεν έχει πάρει ΜΙΣΟ σφύριγμα από τους ρέφερι.

Παρόλα αυτά διαθέτει την καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα, την ώρα που το κουπί τραβάνε 15-16 παίκτες που έγιναν λιγότεροι μετά τους τραυματισμούς Αϊτόρ-Παλάσιος.

Το καλό είναι ότι έχουν αναβαπτιστεί Φακούντο, Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Τσοκάι που υπολογίζονται στις πρώτες αλλαγές και πάντα βοηθούν ανάλογα με ότι τους ζητηθεί από τον προπονητή τους.

Ήδη στον Φώτη χρεώνονται οι 7 τελευταίοι πόντοι που μπορεί να μετρήσουν τρομερά στην οικονομία της σεζόν.

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Έρχεται η ώρα του – Πότε θα παίξει βασικός

Είναι ελάχιστοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ακόμα δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στον φετινό Παναθηναϊκό.

Ένας από αυτούς είναι ο Γιούρι Λοντίγκιν ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι από τον ΠΑΣ Γιάννινα για να αποτελέσει το μπακ απ του Μπρινιόλι.

Ο Ιταλός κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και προσφέρει πολλά στο Τριφύλλι με αποτέλεσμα ο Λοντίγκιν να μην έχει αγωνιστεί ακόμα.

Αυτό πάντως αναμένεται να γίνει σύντομα καθώς θα πάρει θέση βασικού στο Κύπελλο Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στις 15 Δεκεμβρίου και τον αγώνα με τον Βόλο για τους 16 του θεσμού.

Προφανώς και μιλάμε για ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα ο οποίος διαθέτει παραστάσεις από το Champions League και θα έχει σύντομα την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News