Παναθηναϊκός: Έρχεται η ώρα του - Πότε θα παίξει βασικός

Παναθηναϊκός: Έρχεται η ώρα του - Πότε θα παίξει βασικός

Είναι ελάχιστοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ακόμα δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στον φετινό Παναθηναϊκό.

Ένας από αυτούς είναι ο Γιούρι Λοντίγκιν ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι από τον ΠΑΣ Γιάννινα για να αποτελέσει το μπακ απ του Μπρινιόλι.

Ο Ιταλός κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και προσφέρει πολλά στο Τριφύλλι με αποτέλεσμα ο Λοντίγκιν να μην έχει αγωνιστεί ακόμα.

Αυτό πάντως αναμένεται να γίνει σύντομα καθώς θα πάρει θέση βασικού στο Κύπελλο Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στις 15 Δεκεμβρίου και τον αγώνα με τον Βόλο για τους 16 του θεσμού.

Προφανώς και μιλάμε για ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα ο οποίος διαθέτει παραστάσεις από το Champions League και θα έχει σύντομα την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ποιους έχει ανάγκη για να γίνει καλύτερος

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα καταπληκτικό πρώτο γύρο στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον όλο το βάρος πέφτει στο μεταγραφικό πλάνο.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήδη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες έχουν σηκώσει μανίκια και ξεψαχνίζουν την αγορά με σκοπό να βρουν τους κατάλληλους.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ομάδα θα κινηθεί για 2-3 παίκτες οι οποίοι θα έρθουν για να προσθέσουν ποιότητα και βάθος στο ρόστερ.

Οι θέσεις στις οποίες θα αποκτηθούν παίκτες είναι στις δύο θέσεις στα εξτρέμ αριστερά και δεξιά αντίστοιχα ενώ αναμένεται να αποκτηθεί και ένας κεντρικός μέσος ο οποίος θα αγωνίζεται στο 8 και στο 10.

Ακόμα, δεν πέσει ονόματα στο τραπέζι καθώς όλοι ξέρουμε πόσο πολύ ψάχνει τους παίκτες ώστε να αποκτήσει αυτούς που θέλει.

Βέβαια αξίζει να σημειώσουμε ότι η χειμερινή μεταγραφική περίοδος δεν θα έχει καμία σχέση με την καλοκαιρινή καθώς ο χρόνος πιέζει και δεν είναι σύμμαχος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News