Παναθηναϊκός: Ο πρώτος που υπογράφει νέο συμβόλαιο

«Γρήγορη και επιτυχημένη απόφαση να επιλέξω Παναθηναϊκό»

Στον Παναθηναϊκό ασχολούνται με τις ανανεώσεις συμβολαίων των παικτών της ομάδας με τον Ρούμπεν Πέρεθ να αναμένεται να είναι ο πρώτος που θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο Ισπανός ήρθε αθόρυβα στην Ελλάδα το καλοκαίρι το 2021 μετά από πάνω από 300 εμφανίσεις στη Primera Division και αμέσως έγινε ο πιο νευραλγικός παίκτης της ομάδας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον επέλεξε πολύ προσεκτικά μέσα από μία πολύ κλειστή λίστα υποψήφιων αμυντικών μέσων, διότι είδε στον 33χρονο άσο όλα όσα ήθελε τόσο αγωνιστικά, όσο και σε θέμα χαρακτήρα και προσωπικότητας για το “αφεντικό” που αναζητούσε στη μεσαία γραμμή τού (τότε) υπό κατασκευήν -δικού του- Παναθηναϊκού.

Ο Πέρεθ δαδίζοντας πλέον τον δεύτερο χρόνο της παρουσίας του στο Τριφύλλι έχει αποδείξει πως ο Σέρβος προπονητής έκανε την καλύτερη επιλογή στη θέση 6.

Πλέον, ο Ισπανός χαφ βρίσκεται στα 33 του, είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό ενώ από την πλευρά του και ο Παναθηναϊκός είναι 100% ικανοποιημένος από τον ποδοσφαιριστή.

Έτσι το θέμα με τον Ισπανό χαφ φαίνεται πια σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα θα υπάρξει η οριστική εξέλιξη και η ανανέωση του συμβολαίου του έμπειρου μέσου.

Τέλος, μετά το διαφαινόμενο happy end με τον Πέρεθ, οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να κλείσουν και τις υποθέσεις των Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Κουρμπέλης μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News