Παναθηναϊκός: Ο μελλοντικός Ρούμπεν Πέρεθ

Παναθηναϊκός: Τσοκάι μέχρι τη... μεταγραφή χαφ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ανανέωσε τον Ρούμπεν Πέρεθ για δύο χρόνια όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήδη ετοιμάζει τον διάδοχο του στη θέση 6 μόλις ο Ισπανός ολοκληρώσει το συμβόλαιο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος προπονητής βλέπει στο πρόσωπο του Ένις Τσόκαι τον αντικαταστάτη του Πέρεθ στο μέλλον.

Σίγουρα ο Αλβανός χαφ είναι άγουρος ενώ δεν φημίζεται για την τεχνική του όμως ο προπονητής του Τριφυλλιού έχει δει πάρα πολλά στοιχεία σε αυτόν και θέλει να τον δουλέψει ώστε να είναι έτοιμος όταν έρθει η ώρα.

Αυτό έκανε και στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο όπου ξεκούρασε τον Πέρεθ και έβαλε τον Τσόκαι να αγωνιστεί στη θέση 6.

Έτσι, περιμένουμε την δουλειά του Γιοβάνοβιτς αλλά και του ίδιου του παίκτη ώστε να δούμε τον εξελιγμένο Τσόκαι ο οποίος μπορεί να είναι ο μελλοντικός Πέρεθ στο κέντρο του Παναθηναϊκού.

Παρασκήνιο: Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ πήγε να τον κλέψει από τον Παναθηναϊκό!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση με μεταγραφή από την κροατική Όσιγιεκ του Ούγγρου μέσου, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, ο οποίος θα ανήκει στο Τριφύλλι μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Βέβαια λίγο πριν ολοκληρωθεί το deal η Ντινάμο Ζάγκρεμπ πήγε να τον κλέψει μέσα από τα χέρια του Τριφυλλιού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newspao.gr οι Κροάτες ήρθαν σε επικοινωνία με τον παίκτη και του πρότειναν ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο και την υπογραφή ενός προσύμφωνου το οποίο θα ήταν σε ισχύ από το καλοκαίρι.

Ο Ούγγρος μέσος αρνήθηκε την προσφορά καθώς τα είχε βρει σε όλα με τους Πράσινους και μάλιστα έχει ψηθεί με το πλάνο που του παρουσίασε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Έτσι ήρθε στην Ελλάδα, υπέγραψε στο Τριφύλλι και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους Κροάτες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News