Παναθηναϊκός: Μπερνάρ, κλασικός Βραζιλιάνος μπαλαδόρος

Απίστευτη η «αλητεία» στη Λεωφόρο - Παίκτης του ΟΦΗ έφτυσε τον Μπερνάρ!

Ακόμα ένα θεαματικό παιχνίδι του Μπερνάρ στην Μαγνησία.

Η Βραζιλία έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση στη θέση του επιθετικού χαφ, μπορεί ο τύπος να μη φτάνει να θεωρείται master ή top court general σε παγκόσμιο επίπεδο όμως έχει ήδη σημαντική καριέρα να επιδείξει και σίγουρα στα μέρη μας ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.

Ο νοτιοαμερικάνος είναι πολύ καλή περίπτωση παίκτη και το περιβάλλον του Παναθηναϊκού ιδανικό ως προς την ανάπτυξη του.

Κουβαλάει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους επιτελικούς της χώρας του.

Είναι δαντελένιος, άριστος τεχνικά και διακατέχεται από No fear attitude που τόσο είναι αναγκαία στα αποδυτήρια.

Ο νο1 οργανωτικά στον Παναθηναϊκό σήμερα, κάθε φορά προσπαθεί να αναμείξει τους συμπαίκτες του στην επίθεση της ομάδας.

Αυτό που πρέπει άμεσα να βελτιώσει είναι η σκέψη του και η αγωνιστική του συμπεριφορά τις βραδιές που δεν του βγαίνει το ματς.

Θετικό πέρασμα από το τριφύλλι, τον έχει βοηθήσει σημαντικά το γεγονός ότι νιώθει…βασιλιάς και ο προπονητής του ορκίζεται στα προσόντα του.

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Άμεσα εξελίξεις για εξτρέμ

Ο Παναθηναϊκός μετά τις μεταγραφές των Πούχατς και Κλέϊνχεισλερ βρίσκεται πολύ κοντά στη τρίτη του προσθήκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταλήξει στον εκλεκτό ο οποίος θα έρθει να πάρει την θέση του τραυματία Αϊτόρ.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη οι οποίες είναι πολύ προχωρημένες.

Ο Σύλλογος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην διαρρεύσει το όνομα του παίκτη ενώ οι πληροφορίες μιλούν για μία επιλογή από το πάνω ράφι ( έκφραση η οποία δεν αρέσει καθόλου στον Γιοβάνοβιτς) η οποία θα έρθει και θα κάνει την διαφορά.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα καθώς μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση ανά πάσα στιγμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News