Παναθηναϊκός μεταγραφές: Άμεσα εξελίξεις για εξτρέμ

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του Ιβάν δεν έχει ονόματα και αποδοχές

Ο Παναθηναϊκός μετά τις μεταγραφές των Πούχατς και Κλέϊνχεισλερ βρίσκεται πολύ κοντά στη τρίτη του προσθήκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταλήξει στον εκλεκτό ο οποίος θα έρθει να πάρει την θέση του τραυματία Αϊτόρ.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη οι οποίες είναι πολύ προχωρημένες.

Ο Σύλλογος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην διαρρεύσει το όνομα του παίκτη ενώ οι πληροφορίες μιλούν για μία επιλογή από το πάνω ράφι ( έκφραση η οποία δεν αρέσει καθόλου στον Γιοβάνοβιτς) η οποία θα έρθει και θα κάνει την διαφορά.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα καθώς μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση ανά πάσα στιγμή.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τότε θα κάνει ντεμπούτο ο Κλέινχεϊσλερ

Ο Λάζλο Κλέινχεϊσλερ έκανε την πρώτη του προπόνηση σήμερα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ούγγρος διεθνής έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αν και έχει να αγωνιστεί από τις 13 Νοεμβρίου.

Παρόλα αυτά προέρχεται από συνεχόμενες εμφανίσεις και ήδη έχει καταγράψει πάνω από 20 συμμετοχές φέτος πριν έρθει στο Τριφύλλι.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα του δώσει πρώτα κάποιες προπονήσεις ώστε να γνωρίσει τους συμπαίκτες του αν και το ντεμπούτο δεν θα αργήσει.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ανάλογα με τη εξέλιξη της αναμέτρησης δεν αποκλείεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ο κεντρικός μέσος του Τριφυλλιού δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News