Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τότε θα κάνει ντεμπούτο ο Κλέινχεϊσλερ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τότε θα κάνει ντεμπούτο ο Κλέινχεϊσλερ

Ο Λάζλο Κλέινχεϊσλερ έκανε την πρώτη του προπόνηση σήμερα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ούγγρος διεθνής έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αν και έχει να αγωνιστεί από τις 13 Νοεμβρίου.

Παρόλα αυτά προέρχεται από συνεχόμενες εμφανίσεις και ήδη έχει καταγράψει πάνω από 20 συμμετοχές φέτος πριν έρθει στο Τριφύλλι.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα του δώσει πρώτα κάποιες προπονήσεις ώστε να γνωρίσει τους συμπαίκτες του αν και το ντεμπούτο δεν θα αργήσει.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ανάλογα με τη εξέλιξη της αναμέτρησης δεν αποκλείεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ο κεντρικός μέσος του Τριφυλλιού δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας.

Κίραλι: Αποθέωσε τον Κλέινχεϊσλερ

Ο θρυλικός παλαίμαχος γκολκίπερ της Ουγγαρίας, Γκάμπορ Κίραλι με σήμα κατατεθέν την γκρι φόρμα του, μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον Λάζλο Κλέινχεϊσλερ!

Αναλυτικά όσα είπε στο sdna:

– Πως θυμάστε τον Κλέινχεϊσλερ στην εθνική Ουγγαρίας; Είναι αλήθεια πως όταν έκανε το ντεμπούτο του δεν τον γνώριζε πολύ κόσμος ούτε στην πατρίδα σας;

«Πράγματι έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική Ουγγαρίας σε πολύ μικρή ηλικία, αλλά ασφαλώς δεν μετρά σε αυτές τις περιπτώσεις η ηλικία του ποδοσφαιριστή.

Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο που του αναθέτει ο προπονητής και να μπορεί να ανταποκριθεί στη θέση που χρησιμοποιείται. Ο Λάτσι (σ.σ.: το προσωνύμιο του Κλέινχεϊσλερ) αφομοίωσε απόλυτα τον ρόλο του στην εθνική Ουγγαρίας. Κόντρα στην εθνική Νορβηγίας έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ, το οποίο ήταν αρκετό για να μας δώσει τη νίκη.

Ο σκοπός των έμπειρων ποδοσφαιριστών είναι να βοηθήσουν τους νεότερους να ενσωματωθούν γρήγορα σε μια ομάδα και να τους βοηθήσουν να είναι ήρεμοι.

Πρέπει να τους απαλλάξουν από το φορτίο που έχουν στις πλάτες τους για να παίξουν ελεύθερα δίχως άγχος. Αυτό προσπάθησα να κάνω με τον Κλέινχεϊσλερ στην εθνική Ουγγαρίας προκειμένου να τον βοηθήσω».

– Πως θα περιγράφατε τον Κλέινχεϊσλερ;

«Ο ‘Λάτσι’ είναι ένα απλό και έντιμο παιδί. Δίνει τα πάντα στον αγώνα, βγαίνει μπροστά και μάχεται για την ομάδα. Επίσης διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Είναι ο κατάλληλος παίκτης σε απρόβλεπτες συνθήκες σε ένα ματς προκειμένου να το κρίνει με τις ενέργειες του».

– Πότε ήταν η τελευταία φορά που τον συναντήσατε;

«Πρόσφατα συναντηθήκαμε στη Βουδαπέστη σε ένα εστιατόριο, λίγες μέρες προτού έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Ήταν μια τυχαία συνάντηση. Εγώ έφευγα και εκείνος έμπαινε στο εστιατόριο. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι που βρεθήκαμε από σπόντα. Είχαμε μια σύντομη συνομιλία και μάλιστα μου μίλησε για το μωράκι του που είναι τεσσάρων μηνών».

– Ποια είναι η συμβουλή σας για το νέο του βήμα στον Παναθηναϊκό;

«Δεν ήξερα όταν συναντηθήκαμε πως θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Η συμβουλή μου είναι να ενσωματωθεί γρήγορα στη νέα του ομάδα, να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να εξελιχθεί σε έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή για τον Παναθηναϊκό παίζοντας όσο περισσότερα παιχνίδια μπορεί».

– Ποια είναι η άποψη σας για το ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Είχα πολλούς Έλληνες συμπαίκτες. Πάντα γνώριζα καλούς ανθρώπους και συμπαίκτες από την χώρα σας. Σκέφτομαι για παράδειγμα τον Άγγελο Χαριστέα που ήταν συμπαίκτης μου στην Λεβερκούζεν ή τον Κώστα Κωνσταντινίδη στη Χέρτα. Επίσης ήμουν συμπαίκτης με τον Κώστα Σταφυλίδη στη Φούλαμ.

Νομίζω πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δυνατό. Έχω θετική άποψη. Για τους νέους παίκτες αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία προκειμένου να βελτιωθούν και γνωρίζω πως υπάρχουν κάποιες ομάδες τοπ επιπέδου που μάχονται συνεχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News