Παναθηναϊκός - Μπασκόνια: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τη Μπασκόνια για την 11η αγωνιστική και ψάχνει την έβδομη νίκη στην Ευρωλίγκα. 

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια κανάλι ώρα: Μια ξεχωριστή αναμέτρηση θα δώσει το «τριφύλλι» στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, καθώς ο Ρικ Πιτίνο θα επιστρέψει μετά από μερικούς μήνες στον πάγκο της ομάδας.

Ο Αμερικανός «HOFer» υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τους πράσινους και θα αναλάβει τον Παναθηναϊκό σε μια προσπάθεια επιστροφής στο «Final Four» της Ευρωλίγκα.

Απέναντι του θα συναντήσει μια ομάδα με μπόλικο ταλέντο, όπως τόνισε, τη Μπασκόνια, η οποία παραδοσιακά δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό.

Αναμένεται υψηλή προσέλευση κόσμου το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ για την επικείμενη αναμέτρηση με το «τριφύλλι» να ψάχνει το 7-4 που θα τον φέρει σε ευνοϊκή θέση στην Ευρωλίγκα ενόψει και του αιώνιου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια κανάλι ώρα | Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΝτεΣόν Τόμας για το ματς και όχι μόνο:

«Οι νίκες πάντα δίνουν αυτοπεποίθηση, ο κόουτς Βόβορας έκανε καλή δουλειά στην προετοιμασία σε αυτές τις δύο νίκες. Έχουμε αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή, αλλά δεν μπορούμε να παρασυρθούμε, έρχεται μια καλή ομάδα στην έδρα μας που θα παίξει σκληρά και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτή και να πάρουμε τη νίκη».

Στη συνέχεια, ανέφερε:

Για τις τρεις νίκες που έχει ήδη ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας: «Είμαστε μια διαφορετική ομάδα, ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών που ειναι διατεθειμένη να δουλέψει σκληρά. Επίσης, έχουμε περισσότερες λύσεις από ότι πέρσι. Είναι καλό που κερδίζουμε εκτός έδρας. Φυσικά είναι σημαντικό να προστατεύουμε την έδρα μας, αλλά πρέπει να κερδίζεις και εκτός. Ευτυχώς πήραμε ήδη κάποιες, ενώ πέρσι δυσκολευόμασταν, έχοντας κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι για πολύ καιρό».

Για την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο: «Ο Πιτίνο ήρθε πέρσι στην ομάδα και άλλαξε το παιχνίδι μου. Μου έδωσε κίνητρο. Πάντα λέω ότι ένας προπονητής μπορεί να σου δώσει αυτοπεποίθηση ή να σου την αφαιρέσει. Μου έδωσε την αυτοπεποίθηση που έψαχνα. Φέτος έχω ξεκινήσει καλά, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι σταθερός φέτος, να κάνω ότι μπορώ για να κερδίζει η ομάδα μου. Ξέρω ότι μπορώ να σκοράρω, να εκμεταλλευτώ τα μις ματς, αλλά τώρα ο κόουτς Πιτίνο θα επιμείνει στο αμυντικό κομμάτι και έτσι θα προσπαθήσω στο αμυντικό κομμάτι και στα ριμπάουντ. Συνολικά θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο σταθερός μπορώ και ο κόουτς θα μου δίνει το κίνητρο που χρειάζομαι».

Για το μαρκάρισμα του Σενγκέλια:

«Είναι καλός παίκτης, η επίθεση συχνά περνάει από αυτόν. Έχουμε ένα νέο προπονητή, με διαφορετική φιλοσοφία. Με τον κοουτς Πιτίνο δεν αφήνονται οι παίκτες μόνοι τους, αλλά δίνει βάση στην ομαδική δουλειά, όχι τόσο στην ατομική μονομαχία. Οι καλύτερες άμυντικές ομάδες είναι αυτές που συνεργάζονται στην άμυνα. Είναι πολύ καλός παίκτης και ανυπομονώ για την πρόκληση να τον αντιμετωπίσω, φαντάζομαι πως και αυτός ανυπομονεί να με μαρκάρει. Θα δούμε τι θα γίνει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News