Παναθηναϊκός: Μπαίνουν στην ενδεκάδα και οι μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Έργο Ιβάν και αυτή η λεπτομέρεια!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του τσεκάρουν την αγορά με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Ο Σέρβος προπονητής έχει στο πλάνο του την απόκτηση 2-3 ποδοσφαιριστών με σκοπό να καλυφθούν τα κενά των άτυχων Αϊτόρ, Τρουιγιέ αλλά και το κενό που άφησε ο Αλεξανδρόπουλος.

Το Τριφύλλι έχει ανάγκη την απόκτηση τους καθώς έρχονται πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια για την ομάδα τον Ιανουάριο.

Ο Γιοβάνοβιτς μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιήσει 19 παίκτες ενώ έχει στις αποστολές τους Λοντίγκιν, Μπιλάλ Σαβιέρ και Καμπετσή.

Οι πρώτοι δύο αναμένονται να πάρουν την ευκαιρία τους με τον Λοντίγκιν να παίρνει χρόνο συμμετοχής στο Κύπελλο και τον Μπιλάλ να υπολογίζεται για τρίτος επιθετικός πίσω από τους Σπόραρ και Ιωαννίδη.

Έτσι ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι δεδομένο ότι περιμένει τις μεταγραφές οι οποίες αναμένεται να μπουν κατευθείαν στα βαθιά.

Και αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει 8 αγώνες μέσα στο Γενάρη από τους οποίους οι 6 θα είναι εκτός έδρας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Σέρβος θα ανοίξει το ροτέισον και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του ενώ με τους νεοαποκτηθέντες θα αυξήσει τις επιλογές του σε μία περίοδο όπου οι Πράσινοι θα παίζουν αγώνα κάθε 3 μέρες.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κρίστενσεν, Γένσεν και όχι μόνο…

H Σκανδιναβική αγορά έχει τραβήξει εδώ και πολύ καιρό το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Προ βδομάδων υπήρξε ταξίδι από μέλος του τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας για αρκετές μέρες σε Δανία και Σουηδία προκειμένου να τσεκάρει κάποιους ποδοσφαιριστές αλλά και για να κάνει απευθείας συζητήσεις με ατζέντηδες που ασχολούνται με αυτές τις αγορές.

Έτσι ήρθαν στο προσκήνιο οι περιπτώσεις των Κρίστενσεν (παραμένει στο μπλοκάκι του Ιβάν για το καλοκαίρι) και Γένσεν αλλά και για άλλους παίκτες.

Όσον αφορά τον Γένσεν που μπήκε πρόσφατα στο ρεπορτάζ των Πρασίνων ο παίκτης διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία και έρχεται από καλή σεζόν με την Ρόζεμποργκ στην οποία αγωνίστηκε δανεικός από τον Αγιάξ.

Η πλευρά του παίκτη τον πρότεινε πριν λίγο καιρό στον Παναθηναϊκού με την μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς καθώς η ολλανδική ομάδα δεν τον υπολογίζει τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News