Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κρίστενσεν, Γένσεν και όχι μόνο...

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κρίστενσεν, Γένσεν και όχι μόνο...

H Σκανδιναβική αγορά έχει τραβήξει εδώ και πολύ καιρό το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Προ βδομάδων υπήρξε ταξίδι από μέλος του τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας για αρκετές μέρες σε Δανία και Σουηδία προκειμένου να τσεκάρει κάποιους ποδοσφαιριστές αλλά και για να κάνει απευθείας συζητήσεις με ατζέντηδες που ασχολούνται με αυτές τις αγορές.

Έτσι ήρθαν στο προσκήνιο οι περιπτώσεις των Κρίστενσεν (παραμένει στο μπλοκάκι του Ιβάν για το καλοκαίρι) και Γένσεν αλλά και για άλλους παίκτες.

Όσον αφορά τον Γένσεν που μπήκε πρόσφατα στο ρεπορτάζ των Πρασίνων ο παίκτης διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία και έρχεται από καλή σεζόν με την Ρόζεμποργκ στην οποία αγωνίστηκε δανεικός από τον Αγιάξ.

Η πλευρά του παίκτη τον πρότεινε πριν λίγο καιρό στον Παναθηναϊκού με την μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς καθώς η ολλανδική ομάδα δεν τον υπολογίζει τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Περιπτώσεις από Πορτογαλία για το Τριφύλλι

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τσεκάρουν συνεχώς παίκτες για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας τον προσεχή Γενάρη.

Σύμφωνα με την sportday, το επιτελείο της ομάδας σκανάρει όλη την Ευρώπη με σκοπό να γίνουν σωστές επιλογές και οι παίκτες που θα αποκτηθούν να βοηθήσουν το Τριφύλλι.

Πάντως, εκτός από χώρες όπως η Δανία στις οποίες οι Πράσινοι έχουν μία ιδιαίτερη συμπάθεια, ρίχνουν ματιές και προς Πορτογαλία μεριά.

Πιο συγκεκριμένα, άνθρωποι του Συλλόγου εξετάζουν με ενδιαφέρον και την πορτογαλική αγορά όπου υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News