Παναθηναϊκός: Μόνο Μπερνάρ (και Φώτης)

Παναθηναϊκός: Μόνο Μπερνάρ (και Φώτης)

Τα παιχνίδια περνούν κι ελπίζουμε ο Μπερνάρ να μην παραδώσει πνεύμα κάνοντας (σχεδόν μόνος του) τα πάντα στο γήπεδο.

Ο Βραζιλιάνος -εδώ κι εβδομάδες- καλείται να κάνει κάτι που δεν του έχει τύχει ξανά στην καριέρα του.

Να δημιουργεί, να εκτελεί, να στήνει όλες τις συνεργασίες ,χωρίς κανέναν φορμαρισμένο συμπαίκτη δίπλα του, σε μια επίθεση στατική και προβλέψιμη ένεκα κατακόρυφης πτώσης στην απόδοση πολλών συναδέλφων του.

Αυτή τη στιγμή ο Μπερνάρ δίνει το κάτι παραπάνω ή πολύ παραπάνω στην ομάδα του, αλλά αν τον …κάψεις κι αυτόν θα έρθει η στιγμή που δεν θα δύναται να προσφέρει όσα ξέρει πολύ καλά.

Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι ο νοτιοαμερικάνος και ο (παγκίτης) Φώτης Ιωαννίδης είναι σήμερα οι μοναδικοί παίκτες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Μεταγραφές και πλέι-οφ!

Βγάζοντας τον Ανταμ Τσέριν από την 11άδα και βάζοντας μαζί Κουρμπέλη-Πέρεθ ο Ιβάν…φώναξε ότι θα ήταν χαρούμενος με την ισοπαλία.

Ο Δημήτρης πήγε καλά, τον Ισπανό τον εξουδετέρωσαν οι οικοδεσπότες, δεν ήταν και δύσκολο, ο παίκτης (όπως και πολλοί άλλοι) έχει…κρεμάσει εσχάτως αφού παίζει ασταμάτητα από το καλοκαίρι.

Τα ντέρμπι όταν κυλούν σε χαμηλό τέμπο είναι συνήθως της μιας φάσης. Δεν μπήκαν οι ευκαιρίες Μπερνάρ, Φώτη, έγινε λάθος από τον Μπρινιόλι στη φάση του 1-0, τέλειωσε, πέρασε, πας στο επόμενο παιχνίδι.

Έχεις να περάσεις συμπληγάδες προσεχώς με Γιάννενα, Τρίπολη, ΠΑΟΚ, το κακό είναι πως παρουσιάζεσαι σκασμένος, δίχως φρεσκάδα κι ας μεσολάβησαν τέσσερις εβδομάδες ανάπαυσης λόγω του Μουντιάλ.

Μεταγραφές είμαστε σίγουροι ότι θα αργήσουν να γίνουν, έτσι είναι ο προπονητής, τελεία και παύλα, το χούι δεν φεύγει.

Μέχρι το τέλος του μήνα ο καθένας πρέπει να δώσει ότι έχει ώστε να διατηρηθεί η ομάδα στην κορυφή αν κι εδώ που τα λέμε όλα θα ξεκαθαρίσουν στα πλέι-οφ όπου θα γίνει… πόλεμος!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News