Παναθηναϊκός: Μόνο έτσι θα πείσουν τον Ράντονιτς

Παναθηναϊκός: Μόνο έτσι θα πείσουν τον Ράντονιτς

Σε κάμποσους δεν φάνηκε καλό ότι Μαντζούκας-Χουγκάζ έπαιξαν δευτερόλεπτα με τους Γάλλους ενώ το παιχνίδι είχε κριθεί από το ημίχρονο.

Σκέφτονται πως στην Α1 χρειάζεσαι 6 Έλληνες κι ο πιο ρεαλιστικός σου στόχος είναι το πρωτάθλημα. Τι θα κάνεις όταν οι μικροί είναι χωρίς ρυθμό και στην ουσία εκτός rotation;

Είναι ιδιαίτερη περίπτωση οι πιτσιρικάδες, στο τριφύλλι ελάχιστοι επιβίωσαν (Φώτσης, Μήτογλου, Παπαγιάννης), πόσοι και πόσοι δεν έχουν εξαφανιστεί…

Λένε αρκετοί ότι οι νεαροί είναι ακόμα ανέτοιμοι για το επίπεδο της Ευρωλίγκας κι ότι πρώτα πρέπει να δείξουν τι αξίζουν παίρνοντας σταθερά λεπτά σε αγώνες του πρωταθλήματός μας.

Ναι, αλλά από την άλλη τα Καλαϊτζάκια και ο Μποχωρίδης γιατί παίζουν περισσότερο χωρίς να έχουν διαφημιστεί τόσο όσο ο Λευτέρης;

Η ομάδα αργά αλλά σταθερά ανεβαίνει, νικώντας έχεις μεγαλύτερη πίστωση χρόνου κι ανοχή να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις πράγματα, τακτικές, αθλητές.

Λέγεται πως αν αποκτήσεις κι άλλο ξένο ψηλό θα κοιτάξεις πάνω από την 10η θέση, σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα θα σφίξουν κι άλλο για τους γηγενείς που μάλλον πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο στην Basket League. Αλλος δρόμος δεν υπάρχει.

Δημήτρης Στρατής

«Πόλεμος» για τη Euroleague: Ποιος θα πάρει το «χρυσό» συμβόλαιο

H αντίστροφη μέτρηση για το πού θα βλέπουμε την Euroleague την επόμενη τριετία (2023-2026), ξεκίνησε!

Σύμφωνα με την dailymedia&news, παράγοντες της αγοράς κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο συμβόλαιο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μπάσκετ που θα έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Η προθεσμία για την κατάθεση των προσφορών εκπνέει την 1η Δεκεμβρίου και εάν δεν υπάρξει παράταση ή κάποιου είδους μετάθεση της διαδικασίας, ως τις 5 με 10 Δεκεμβρίου θα έχει γίνει γνωστό το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.

Τη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός είτε θα συνεχίσει να μεταδίδεται από τη NOVA είτε θα μετακομίσει στην Cosmote TV.

Το τρέχον συμβόλαιο κόστισε περί τα 12,5 εκατ. ευρώ στη NOVA και στην αγορά λένε πως η επόμενη τριετία θα μπορούσε να ανέβει στα 15 εκατ. ευρώ. Θα φανεί ποιος παίζει μεγάλο μπάσκετ και… στα τηλεοπτικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News