Παναθηναϊκός: Μεταγραφή... πολυεργαλείο!

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή... πολυεργαλείο!

Ο Ματέους Πονίτκα ήταν πολύ καλός σε ακόμα ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού κάνοντας την βρώμικη δουλειά και αποδεικνύοντας πόσο σημαντικός είναι.

Ο Πολωνός πολυθεσίτης έπαιξε πολύ στον άσο λόγω της απουσίας του Νέιτ Γουόλτερς και άγγιξε το νταμπλ-νταμπλ με 8 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Ακόμα, βοήθησε τρομερά αμυντικά σταματώντας συνεχώς τους αντιπάλους του και  κατέγραψε εν τέλει το καλύτερο ομαδικό +/- από ολόκληρο τον Παναθηναϊκό με +16!

Αν έχει κάποιο μειονέκτημα ο Πονίτκα αυτό είναι στο επιθετικό κομμάτι όπου κάνει κάποια λάθη και δεν παίρνει σωστές επιλογές.

Όμως κανένας παίκτης δεν είναι τέλειος και η αυταπάρνηση του σε κάθε φάση δείχνει το δρόμο και στους υπόλοιπους.

Ο Πολωνός σκίζεται σε κάθε παιχνίδι και έχει γίνει πολύ επιδραστικός για την ομάδα του.

Τέλος, να πούμε και μία κουβέντα για τον Πάρις Λι. Ο Αμερικανός είναι υπόδειγμα αθλητή και το γεγονός ότι παίζει συνέχεια χωρίς να είναι αρνητικός δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι χτύπησε φλέβα χρυσού.

Παναθηναϊκός: Ολοταχώς για sold out με Ολυμπιακό

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει πώς και πώς το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», ειδικά μετά από τα όσα διαδραματίστηκαν στο ΣΕΦ στο ματς του πρωταθλήματος και είναι έτοιμος να δώσει τη δική του απάντηση στο γήπεδο.

Μέχρι σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεπεράσει τις 10.000 και είναι σίγουρο πως το sold out θα γίνει αρκετές μέρες πριν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, που είναι προγραμματισμένη για τις 30 Δεκεμβρίου.

Ήδη οι φίλοι του «τριφυλλιού» έδειξαν το πρώτο δείγμα το παιχνίδι με την Αρμάνι, όπου πάνω από 12.000 κόσμος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, με τη συνέχεια να είναι ωστόσο ακόμα πιο δυναμική.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News