Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πρόταση για δανεισμό με οψιόν αγοράς

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πρόταση για δανεισμό με οψιόν αγοράς

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειες του ώστε να κλείσει την υπόθεση του εξτρέμ ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Αϊτόρ.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτή του διεθνούς Χιλιανού επιθετικού της Σαλερνιτάνα, Ντιέγκο Βαλένσια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα salernonotizie, ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Βαλένσια αλλά ο Χιλιανός δεν πείθεται ακόμα να μετακομίσει καθώς προτιμάει προτιμάει να μείνει στην Ιταλία ή να φύγει και με μεταγραφή και όχι δανεισμό.

Ο 23χρονος διεθνής είναι εξτρέμ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα, στο 10 και στη κορυφή της επίθεσης.

Έχει εξαιρετικά στοιχεία( ταχύτητα και τεχνική) και αποκτήθηκε από την Κατόλικα αντί 2,5 εκατ. ευρώ στην οποία είχε 28 γκολ και 12 ασίστ σε 126 αγώνες.

Στη Σαλερνιτάνα δεν έχει καταφέρει να γίνει βασικός παίζοντας σε 10 ματς μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε επικοινωνία με τους Ιταλούς και τους πρότεινε τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς.

Τέλος, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαρκείς διαπραγματεύσεις με το θέμα να ξεκαθαρίζει πάντως πολύ σύντομα καθώς έχουν μείνει μόλις 10 μέρες για το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν από τα 5 εκατ. ευρώ για Λινγκρ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ασχολείται με την περίπτωση του Οντρέι Λινγκρ με την Σλάβια Πράγας να έχει ρίξει τις απαιτήσεις της.

Στην πρώτη επικοινωνία των δύο πλευρών, οι Τσέχοι είχαν ζητήσει 5 εκατ. ευρώ για τον Λινγκρ καθώς αντιμετωπίζουν κάποια οικονομικά προβλήματα και θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος.

Φυσικά, μόλις αντιλήφθηκαν ότι δύσκολα θα βρουν αυτά τα χρήματα ενημέρωσαν την πλευρά του Τριφυλλιού ότι θα συζητήσουν μικρότερα ποσά με τις διαπραγματεύσεις αυτή την στιγμή να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είναι ανεξάρτητη από αυτή του εξτρέμ καθώς οι Πράσινοι θα κάνουν δύο μεταγραφές ακόμα.

Εφόσον ο Παναθηναϊκός καταφέρει να κλείσει θετικά τη υπόθεση, ο Τσέχος θα είναι μία επιπλέον λύση δεδομένης ποιότητας αφού φέτος έχει μέχρι στιγμής 10 γκολ και 7 ασίστ σε 26 αγώνες ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό

Τέλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει την προσφορά του και πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News