Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ποιους έχει ανάγκη για να γίνει καλύτερος

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ποιους έχει ανάγκη για να γίνει καλύτερος

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα καταπληκτικό πρώτο γύρο στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον όλο το βάρος πέφτει στο μεταγραφικό πλάνο.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήδη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες έχουν σηκώσει μανίκια και ξεψαχνίζουν την αγορά με σκοπό να βρουν τους κατάλληλους.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ομάδα θα κινηθεί για 2-3 παίκτες οι οποίοι θα έρθουν για να προσθέσουν ποιότητα και βάθος στο ρόστερ.

Οι θέσεις στις οποίες θα αποκτηθούν παίκτες είναι στις δύο θέσεις στα εξτρέμ αριστερά και δεξιά αντίστοιχα ενώ αναμένεται να αποκτηθεί και ένας κεντρικός μέσος ο οποίος θα αγωνίζεται στο 8 και στο 10.

Ακόμα, δεν πέσει ονόματα στο τραπέζι καθώς όλοι ξέρουμε πόσο πολύ ψάχνει τους παίκτες ώστε να αποκτήσει αυτούς που θέλει.

Βέβαια αξίζει να σημειώσουμε ότι η χειμερινή μεταγραφική περίοδος δεν θα έχει καμία σχέση με την καλοκαιρινή καθώς ο χρόνος πιέζει και δεν είναι σύμμαχος.

Παναθηναϊκός: Το κομβικό στοιχείο που πρόσθεσε ο Ιβάν στην ομάδα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δημιουργήσει μια ομάδα με ταυτότητα η οποία μένει πάντα προσηλωμένη στο πλάνο της.

Πέρα όμως από αυτά τα στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για να φτιαχτεί μία καλή ομάδα υπάρχει ένα κομβικό στοιχείο που πρόσθεσε φέτος ο Σέρβος προπονητής στο ρόστερ του.

Αυτό είναι η υπομονή που έχουν οι Πράσινοι στο παιχνίδι τους, στοιχείο απλό και ταυτόχρονα τόσο σημαντικό.

Με αυτό το στοιχείο έχει πορευτεί μέχρι τώρα το Τριφύλλι και με αυτό θα συνεχίσει να πορεύεται καθώς κάνει την διαφορά.

Και αυτό έχει αποδειχθεί σε πολλά παιχνίδια φέτος στα οποία ο Παναθηναϊκός συνάντησε δυσκολίες όμως είχε υπομονή και κατάφερε να βρει την λύση σε κάθε αγώνα.

Τέλος, είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα συνεχίσει να έχει αυτό το στοιχείο και να μείνει προσηλωμένη στο πλάνο του προπονητή της ώστε να φτάσει στο στόχο του ο οποίος είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News