Παναθηναϊκός - Μαρκό Live Streaming | Ζωντανά από το paotv.gr

Παναθηναϊκός - Μαρκό Live Streaming | Φιλικό παιχνίδι

Παναθηναϊκός – Μαρκό Live Streaming: Μια πρώτη γεύση από τον Παναθηναϊκό (18.30) που χτίζει εδώ και λίγες μέρες ο Ντάνι Πογιάτος θα έχουν σήμερα οι φίλαθλοι.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στο Κορωπί τη Μαρκό, σε έναν αγώνα που θα κάνει πρεμιέρα το «Παναθηναϊκός TV».

Ο Ντάνι Πογιάτος αναμένεται να δοκιμάσει αρκετά πράγματα που δουλεύει στις προπονήσεις και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.

Στο φιλικό δεν θα αγωνιστούν ο τραυματίας Καρλίτος, ο Βιγιαφάνιες που χθες υπέστη διάταση στον προσαγωγό αλλά και ο τραυματίας Χατζηθεοδωρίδης, ενώ ο Φακούντο Σάντσες που σήμερα ολοκληρώνει τη μεταγραφή του θα είναι θεατής. Αντίθετα, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και χθες προπονήθηκε κανονικά ο Σένκεφελντ.

7-10 μέρες εκτός προπονήσεων ο Βιγιαφάνιες

Στα πιτς για περίπου 7-10 ημέρες είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να μείνει ο Λούκας Βιγιαφάνιες, εξαιτίας του προβλήματος (υπερδιάταση στον προσαγωγό) που αποκόμισε στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής στο Κορωπί.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα ακολουθήσει θεραπείες και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός τόσο από το φιλικό του Σαββάτου με τη Μαρκό όσο και απ’ αυτό με τον ΟΦΗ την προσεχή Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Μεταγραφικά νέα: «Μέχρι το τέλος του μήνα στον Παναθηναϊκό ο Ντιόγκο Βιάνα»

Επιμένουν για τον δεξιό μπακ της Μπράγκα και τον Παναθηναϊκό στην Πορτογαλία, αναφέροντας ότι αναμένεται να κλείσει το προσεχές διάστημα.

Εκτός από τον Φακούντο Σάντσες που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, οι “πράσινοι” αναμένεται να κινηθούν και για δεύτερο δεξιό μπακ. Τις τελευταίες ώρες έχει έρθει στο προσκήνιο το όνομα του Ντιόγκο Βιάνα, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Μπράγκα με την οποία δεσμεύεται για έναν χρόνο ακόμα.

Όπως αναφέρει η “O Jogo”, για τον 30χρονο Πορτογάλο υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός.

Σημειώνει το ρεπορτάζ δε, ότι το ενδιαφέρον των “πρασίνων” είναι σοβαρό και μάλιστα “η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα”.

Παναθηναϊκός – Μαρκό Live Streaming | Πώς θα δείτε το παιχνίδι:

Μέσω του συνδέσμου paotv.gr και αφού κάνετε μια τυπική εγγραφή (ο αγώνας είναι δωρεάν).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News