Παναθηναϊκός: «Ίσως Σφαιρόπουλος αντί Ράντονιτς»

Παναθηναϊκός: «Ίσως Σφαιρόπουλος αντί Ράντονιτς»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς βρίσκεται στον αέρα και τα δύο επόμενα παιχνίδια απέναντι σε Βίρτους Μπολόνια και Βιλερμπαν θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Μαυροβούνιου προπονητή.

Αν το Τριφύλλι δεν καταφέρει να κάνει το 2/2 στην διαβολοβδομάδα που έρχεται τότε το πιθανότερο σενάριο είναι ο Ράντονιτς να αποχωρήσει από τον Σύλλογο.

Σε αυτή την περίπτωση βέβαια το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του καθώς οι επιλογές είναι λιγοστές.

Αυτή την στιγμή ελεύθεροι κυκλοφορούν οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Πάμπλο Λάσο, μεγάλα ονόματα με πολλούς αστερίσκους όμως.

Ο Λάσο απολύθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα με την καρδιά του αν και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι είναι μια χαρά.

Όσον αφορά τον Σφαιρόπουλο, ο Έλληνας τεχνικός έχει ιστορικό με τους Πράσινους καθώς ήταν προπονητής του Ολυμπιακού και αρκετός κόσμος δεν θα δει με καλό μάτι την ενδεχόμενη πρόσληψη του.

Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε αυτό το σενάριο καθώς όπως είπαμε σε περίπτωση που ο Ράντονιτς αποχωρήσει, οι διαθέσιμες επιλογές είναι λιγοστές.

Παναθηναϊκός: Τα δύο ματς που θα κρίνουν το μέλλον του Ράντονιτς

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο μετά από τον διασυρμό από την Φενέρμπαχτσε στη Τουρκία.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει μία δουλεμένη ομάδα και φαίνεται να μην εμπνέει τους παίκτες του.

Τα επόμενα δύο παιχνίδια με Βίρτους Μπολόνια και Βιλερμπάν στη διαβολοβδομάδα που έρχεται θα κρίνουν πολλά σε ότι αφορά το μέλλον του Μαυροβούνιου τεχνικού στο πάγκο των Πρασίνων.

Το Τριφύλλι είναι υποχρεωμένο να κάνει το 2/2 καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα έχει χαθεί ακόμα μία χρονιά στην Ευρωλίγκα.

Σε αυτό το ενδεχόμενο το πιθανότερο είναι ο Ράντονιτς να αποχωρήσει από τον Σύλλογο καθώς δεν επιτρέπεται μετά από 4 μήνες που βρίσκεται στο Σύλλογο να βλέπουμε μία ομάδα η οποία δεν ξέρει τι μπάσκετ θέλει να παίξει.

Σε κάθε περίπτωση, τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και οι επόμενοι δύο αγώνες θα κρίνουν το μέλλον του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News