Παναθηναϊκός: Τα δύο ματς που θα κρίνουν το μέλλον του Ράντονιτς

Παναθηναϊκός: Απλά θεατές

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο μετά από τον διασυρμό από την Φενέρμπαχτσε στη Τουρκία.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει μία δουλεμένη ομάδα και φαίνεται να μην εμπνέει τους παίκτες του.

Τα επόμενα δύο παιχνίδια με Βίρτους Μπολόνια και Βιλερμπάν στη διαβολοβδομάδα που έρχεται θα κρίνουν πολλά σε ότι αφορά το μέλλον του Μαυροβούνιου τεχνικού στο πάγκο των Πρασίνων.

Το Τριφύλλι είναι υποχρεωμένο να κάνει το 2/2 καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα έχει χαθεί ακόμα μία χρονιά στην Ευρωλίγκα.

Σε αυτό το ενδεχόμενο το πιθανότερο είναι ο Ράντονιτς να αποχωρήσει από τον Σύλλογο καθώς δεν επιτρέπεται μετά από 4 μήνες που βρίσκεται στο Σύλλογο να βλέπουμε μία ομάδα η οποία δεν ξέρει τι μπάσκετ θέλει να παίξει.

Σε κάθε περίπτωση, τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και οι επόμενοι δύο αγώνες θα κρίνουν το μέλλον του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Να συνέλθει μετά τη συντριβή – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Καρδίτσα – Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική της Basket League

Έπειτα από την δύσκολη αποστολή στην Πόλη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην εγχώρια δράση. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Καρδίτσα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League (19.15). Αυτή είναι η πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία των δύο ομάδων, με τον πρόεδρο της θεσσαλικής ομάδας να είναι το κεντρικό πρόσωπο.

Ο Γιάννης Μπουρούσης φόρεσε με επιτυχία την φανέλα του «εξάστερου», σηκώνοντας τίτλους και προσφέροντας τα μέγιστα. Αγωνιστικά, το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς ανεβάζει διαρκώς στροφές. Στο ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται πίσω εξαιτίας του χρωστούμενου αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας. Στο τελευταίο χρονικά, πριν από τη διακοπή των Εθνικών, επιβλήθηκε 77-67 του Κολοσσού (3-1 ρεκόρ).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.15 και θα μεταδοθεί από το ΕΡΤ3.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News