Παναθηναϊκός - Ιωνικός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - Ιωνικός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός – Ιωνικός κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ιωνικό και θέλει να κάνει νέα αρχή. Η τηλεοπτική μετάδοση.

Παναθηναϊκός – Ιωνικός κανάλι ώρα: Ανάκτηση ψυχολογίας ενόψει διαβολοβδομάδας έχει τεθεί ως προτεραιότητα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ υπό τις οδηγίες πλέον του Γιώργου Βόβορα.

Παναθηναϊκός – Ιωνικός κανάλι ώρα: Το «τριφύλλι» θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα της Basketleague με μια εντός έδρας νίκη απέναντι στον Ιωνικό.

Αμφίβολος παραμένει ο Τζιμέρ Φριντέτ, ο οποίος χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Θέλοντας να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού (20/11), η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ όρισε γενική είσοδο 1  για το συγκεκριμένο παιχνίδι!

Παράλληλα, το PAOSHOP κάνει μια μεγάλη προσφορά για τους μικρούς μας φίλους παρέχοντάς τους εντυπωσιακή έκπτωση στις επίσημες φετινές παιδικές εμφανίσεις της ομάδας μας (μαζί με το shorts) στην τιμή των 49,00€ αντί της αρχικής τιμής των 64,90€!

Της συγκεκριμένης προσφοράς μπορείτε να επωφεληθείτε το Σάββατο 16/11 από τα καταστήματα PAOSHOP του γηπέδου και από 20/11  από το e-shop και το κατάστημα της Λ. Αλεξάνδρας.

Σημειώνεται πως για τους φιλάθλους που δεν είναι μέλη στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και θέλουν να προμηθευτούν μεμονωμένο εισιτήριο για κάποιον εντός έδρας αγώνα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι απαραίτητη η έκδοση Κάρτας Φίλου Παναθηναϊκού στην τιμή των 10 ευρώ άπαξ κατά άτομο με την πρώτη αγορά εισιτηρίου.

Το παιχνίδι με τον Ιωνικό θα μεταδοθεί στις 17:00 από το κανάλι Cosmotesport 4.

Ντίνος Μήτογλου:

«Καλησπέρα σας

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Η ομάδα προέρχεται από δύο πολύ άσχημες εμφανίσεις και δύο σκληρές ήττες. Αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο χάνοντας από τον Προμηθέα και ηττηθήκαμε στην έδρα μας από την Άλμπα.

Στεναχωρήσαμε τους φιλάθλους μας, τη διοίκηση και όλους όσοι μας στηρίζουν. Η βασική ευθύνη βαραίνει περισσότερο εμάς, τους παίκτες. Πρέπει να αντιδράσουμε. Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ιωνικό στην έδρα μας και στη συνέχεια στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τη Ζαλγκίρις και τη Μπάγερν για την Ευρωλίγκα.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News