Παναθηναϊκός - Ιωνικός Live Streaming

Παναθηναϊκός - Ιωνικός Live Streaming | 16/11/2019 | μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Ιωνικός Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί με υπηρεσιακό στον πάγκο τον Γιώργο Βόβορα τον Ιωνικό Νίκαιας, ο οποίος μετρά τέσσερις σερί νίκες.

Παναθηναϊκός – Ιωνικός Live Streaming: Οι τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό έχουν φέρει σε δεύτερη μοίρα το ματς με τον Ιωνικό (17:00, Cosmotesport4), ωστόσο οι «πράσινοι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους την κακή εικόνα και την ήττα από την Άλμπα για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να διατηρηθούν ως αήττητοι στη κορυφή της Basket League.

Ο Γιώργος Βόβορας που θα βρίσκεται στον πάγκο του «τριφυλλιού» δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Τζίμερ Φριντέτ, αλλά θα έχει στο… πλευρό του εκατοντάδες παιδιά.

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανοίγει το… σπίτι της για τους μικρούς φίλους των πρωταθλητών.

Με ποιον τρόπο; Μα ορίζοντας μόλις 1 ευρώ γενική είσοδο για να μπορέσουν όλοι οι φίλοι της ομάδας να βρεθούν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων μαζί με τα παιδιά τους.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» το Σάββατο στο γήπεδο με τις οικογένειές τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό Affidea (16/11, 17.00), στο πλαίσιο της οποίας θα διεξαχθεί «Η Γιορτή του Παιδιού»!

Θέλοντας να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού (20/11), η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ όρισε γενική είσοδο 1 € για το συγκεκριμένο παιχνίδι!

Παράλληλα, το PAOSHOP κάνει μια μεγάλη προσφορά για τους μικρούς μας φίλους παρέχοντάς τους εντυπωσιακή έκπτωση στις επίσημες φετινές παιδικές εμφανίσεις της ομάδας μας (μαζί με το shorts) στην τιμή των 49,00€ αντί της αρχικής τιμής των 64,90€!

Της συγκεκριμένης προσφοράς μπορείτε να επωφεληθείτε το Σάββατο 16/11 από τα καταστήματα PAOSHOP του γηπέδου και από 20/11 από το e-shop και το κατάστημα της Λ. Αλεξάνδρας.

Σημειώνεται πως για τους φιλάθλους που δεν είναι μέλη στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και θέλουν να προμηθευτούν μεμονωμένο εισιτήριο για κάποιον εντός έδρας αγώνα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι απαραίτητη η έκδοση Κάρτας Φίλου Παναθηναϊκού στην τιμή των 10 ευρώ άπαξ κατά άτομο με την πρώτη αγορά εισιτηρίου.

Λινκς για το παιχνίδι:

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/16_11_2019_17_00_panathinaikos_ionikos/486-1-0-15361

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News